NLB Banka d.d. Sarajevo glavni sponzor Live Stagea

NLB Banka d.d. Sarajevo glavni je sponzor velikog glazbenog festivala Live Stage koji će ove godine biti održan u Sarajevu u periodu od 26. do 28. srpnja

Stoga, kupovinu svojih festivalskih kartica ćete moći izvršiti od sljedećeg tjedna isključivo u poslovnicama NLB Banke i to u Sarajevu, Mostaru, Zenici i Tuzli.

Veoma smo ponosna što smo dio ovakvog glazbenog projekta, jer smo kao glavni sponzor, ujedno i partner za prodaju festivalskih kartica. Live Stage je festival koji će definitivno unijeti pozitivnu atmosferu u ovaj grad i zabaviti građane Sarajeva, a vjerujem i čitave regije.

Očekuje nas tri dana fenomenalne zabave i glazbe uz popularne izvođače. NLB Banka će zasigurno i dalje nastaviti podržavati ovakve i slične projekte, a ovim putem pozivam sve zainteresirane da osiguraju svoje festivalske kartice isključivo u poslovnicama NLB Banke, a nakon završetka festivala za sve koji budu posjedovali festivalsku karticu smo osigurali posebne pogodnosti, izjavila je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo.

Festival Live Stage će i ove godine okupiti neka od najpoznatijih regionalnih glazbenih imena, kao što su: Crvena jabuka, Zabranjeno pušenje, Bajaga i instruktori, Hladno pivo, Van Gogh i mnogi drugi.

Budući da tijekom trajanja Live Stage-a neće biti gotovinskog plaćanja, svojom festivalskom karticom moći ćete plaćati u barovima unutar festivalskog prostora. Posjetitelji će od 3. srpnja u poslovnicama NLB Banke moći preuzeti svoje kartice i dopuniti ih željenim iznosom, a na deset punktova tijekom festivala će ih moći dopunjavati.

*PR članak