NK ŠIROKI BRIJEG: Otkaz Branku Karačiću

ŠIROKI BRIJEG – Branko Karačić više nije šef stručnog stožera NK Široki Brijeg! Upravni odbor NK Široki Brijeg donio je odluku o otkazu Karačiću nakon iscrpne analize posljednjih igara i rezultata i zaključka kako je puno razloga za nezadovoljstvo, kako su prikazane igre i rezultati u završnici jesenskog dijela natjecanja i u prvim utakmicama proljeća daleko ispod razine klupskih ambicija, za što je odgovornost, ipak prvenstveno na treneru.

Jer, omogućeni su mu vrhunski uvjeti za rad s momčadi, pripreme u Antalyji, angažirana tražena pojačanja, imao je punu slobodu u odabiru momčadi i taktike, no igra i rezultat su, na žalost, izostali. Kako bi se na vrijeme spasila sezona i ostvarili ciljevi u Kupu i prvenstvu o izlasku na europsku pozornicu, uz igre koje će vratiti naše navijače na Pecaru, Upravni odbor donio je odluku o otkazu suradnje s Karačićem.

O Karačićevom nasljedniku na klupi „Plavo-bijelih“ javnost će biti pravodobno obaviještena, objavljeno je na službenoj stranici NK Široki Brijeg.

(www.jabuka.tv)

13 komentara

  • čuj puna sloboda,pa zna se da prije svake utakmice mijo diktira sastav,nogometni klub kretena!!!mijo,bevanda,maka,ljubo i ostali trust mozgova,niste me više vidjeli na stadionu ko vas ………….

  • Slažem se sa predhodnicimapa ću i dodati Kad igrači vide vas iz uprave dođe im zlo Pa bi bilonajbolje da vi ODETE JER STE VI DOVELI OVOG I OSTALE KOJE STE POTJERLI TRENERE INTERESATNO DA VI NISTE NIKAD KRRIVI vi ste najlošiji dio tog orkestra SAD NAM DOLATZI IŠTUK ON JE POTJERAN IZ RIJEKE SVE SE POKLAPA ono juče se nije dalo gledat JELI MOGUĆE DA JUČE ČOVJEK NE UBACUJE NAPADAČA A REZULTAT 0 0 ILI MU JE TAKO NAREĐENO Ubuduće vi iz uprave dovodite svoje familije i neka navijau za klub jer neće nitko drugi dolaziti jer samo vaše familije imaju KORISTI OD KLUBA Mislim daim je i VEŠ od NK kluba

  • branku karačiću svaka čast,čovjek je stvarno korektan,al najveći problem su ipak vodilje kluba,sramotno za naš grad!pomozimo podrškom s tribina momcima da ove godine donesemo bar jedan pehar u grad i zajedno slavimo..

  • Ma nek si idu sami sad na utakmice..seljačine…Karačić je vodio dobro klub…a to sto je njima po volji ne pita se nikog…nije problem u treneru nego u voditelju..

  • Nije trener kriv… treba potjerati nekoliko igrača koji se ne trude i ne zalažu. Ima puno šetača u ekipi koji misle da su nezamjenjivi…nije problem izgubiti utakmicu niti je problem ne biti među vodećima, problem je nezalaganje i bezvoljnost igrača ..

  • šteta što je otišao karačić,nadam se da će se ubrzo naći novi nasljednik,sigurno da ima potencijala u kadru omladinske škole širokog,,možda bi idealno rješenje bio meja ili ante kokić,koji ostvaruje vrhunske rezultate sa svojom kadetskom ekipom,,

  • Žao mi je Karačića jer dobar je trener,ali razumjem upravu jer Željo nam je dobro odmakao.Za novog trenera treba vratit Baku,a čuo sam da se priča da je u kombinacijama i Stanko Mršić…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.