NK Široki Brijeg je prepoznatljiv brand

ŠIROKI BRIJEG „Nogometni klub Široki Brijeg je proteklih godina izrastao u prepoznatljiv brand, cijenjen u regiji i šire.  Rezultatski smo najuspješniji klub u BiH u proteklom desetljeću, redoviti smo sudionici UEFA-inih natjecanja, a uvjete za licenciju uvijek ispunjavamo prvi“, kazao je na Godišnjoj skupštini predsjednik Upravnog odbora NK Široki Brijeg Zlatan Mijo Jelić.

Jelić je, podnoseći izvješće o radu u 2011. godini i financijsko izvješće, istaknuo, između ostalog, kako je NK Široki Brijeg u protekloj godini poslovao pozitivno, da jedini od svih premierligaša nema nikakvih obveza prema državi te da je u zadnjih šest godina platio više poreza nego svi ostali klubovi zajedno.

Nazočne je na Skupštini pozdravio i načelnik općine Široki Brijeg Miro Kraljević, čestitao na kontinuirano dobrim rezultatima NK široki Brijeg i izrazio uvjerenje da će, unatoč svim poteškoćama, ta visoka razina biti zadržana i idućih godina uz, nadati se, uključenje većeg broja podupiratelja. O NK Široki Brijeg kao brandu, na ponos Širokog Brijega i Hercegovine, govorio je i predsjednik Nadzornog odbora

Skupštinom NK Široki Brijeg predsjedao je njezin predsjednik Marinko Kvesić, a sva izvješća usvojena su jednoglasno, uz jedinstvenu želju da NK Široki Brijeg i ubuduće bude sinonim za uspjeh.

(www.nk-sirokibrijeg.com | www.jabuka.tv)

8 komentara

  • Aj ne serite po čemu smo to mi prepoznatljiv brend, odigramo po 1,2 europske utakmice, naslova nismo osvojili oho i mi ko brend. Znam sad ćete me popljuvati , ali brate treba biti objektivan, a ne izvaljivati ovakve gluposti.

  • Pa u redu objasni mi ti to po čemu smo mi brend, jer ja evo ne shvaćam, po tome što imamo najbolje uvijete u ovoj “državi” ili…

  • kakav brend..samo je klub financiski dobar, veći su brend Škripari..europa svake godine ista par utakmica i to je to..po meni najveći brend BiH je HKK Široki..Mijo ne prdi neba ti!..

  • To što Mujo i Salem misle kome je još to važno Ovaj preko veze dobio TRGOVAČKU Školu a ovaj drugi preko veze dobio diplomu Tokara održavao u Vrapčićima mašine Što oni znaju što je Brend

  • siroki je velik brend, tu nema sumnje. samo o polaćanju poreze su malko zadebilili-vidili su to od dinama koji je reklamirao kojiko je uplatio poreza. da ne povirujes!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.