NK Široki Brijeg čestitao trima jesenskim prvacima iz ŽZH – Jabuka.tv

NK Široki Brijeg čestitao trima jesenskim prvacima iz ŽZH

NK Široki Brijeg uputio je čestitku na osvojenim prvim mjestima u jesenskom dijelu prvenstva HŠK Posušju, NK Ljubuškom i ŽNK Široki Brijeg, koji dolaze s prostora Županije Zapadnohercegovačke.

Njihovu čestitku prenosimo u cijelosti.

Kao najuspješniji i najtrofejniji nogometni kolektiv u Županiji Zapadnohercegovačkoj, NK Široki Brijeg upućuje najsrdačnije čestitke trima jesenskim prvacima – HŠK Posušje (Prva liga FBiH), ŽNK Široki Brijeg (Prva liga FBiH) i NK Ljubuški (Druga liga FBiH – Jug) koji su svojim igrama i rezultatima pokazali kako se ponajbolji nogomet u Bosni i Hercegovini igra upravo u zapadnoj Hercegovini.

Posebno nas čini ponosnima i činjenica kako su tim uspjesima uvelike doprinijeli igrači i treneri koji su izdanak Škole nogometa NK Široki Brijeg, navodi se u čestitci.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

 • Svaka čast ,Široki Brig je ponos i ljubav naroda svoga ,svi stepenicu više ,politika i gospodarstvo pomozite ove dobre i zdrave športske klubove

  • Kakve zdrave športske klubove?! Od rata nisu izbacili poštenog nogometaša, a ti tu još tražiš da se u njih ulupa još proračunskih novaca… Valjda da dovuku još Argentinaca, Brazilaca, Paragvajaca i ostalih da ne kažem šta, pa da budu heroji vama luzerima iz Škripara.

   Ako će se podržavati športski kolektivi, onda treba podržati HKK Široki, jedini klub koji na redovitoj bazi izbacuje kadrove za hrvatsku reprezentaciju. Nogomet zakonom zabraniti.

   • Eo ovako na prvu: Boris Pandža, Mirko Marić, Mario Kvesić, Tomislav Tomić, Damir Zlomislić, Josip Ćorluka, Stjepan Lončar, Ivan Kvesić, Ivan Sesar, Luka Menalo… Sve su to igrači koji si napravili iskorak i otišli igrati vanka i napredovali tj imali karijere. A uspoređivat hr nogometnu repku i košarkašku je smiješno. I to stalno uspoređivanje HKK i NK nema smisla. Što se tiče HKK izbacili Baraće, Bilinovac, Drežnjak i Planinić. I to je to.

    • Inženjeru, mamu ti naguzim, čovjek ti je gore napisao dosta imena. Hoćeš li još? Evo ovdje imena momaka koji su ovdje počeli ili se afirmirali kad su došli iz drugih klubova: Saša Đuričić, Mirko Hrgović, Robert Lončar, Nikola Marić, Miro Katić, Nenad Gagro, Saša Papac, Bajano, Mario Bazina, Stanko Bubalo, Mario Musa, Josip Kvesić, Petar Bojo, Zvonimir Kožulj, Stipe Marković,… mogu nabrajati do podne. Tebi je krivo što i tvoje ime nije uz njih, ali tebi je davno rekao trener: Probaj nešto drugo, ti nemaš ni malo talenta. Nogomet nije za kretene.

   • Gospodine inženjere! Jesi li ti onaj umobolnik što na saki tekst o Širokom nešto pljuješ i sereš? Ajde mrš, da te ne vidim i ne čujem više. U stanju sam te pronaći, a onda se nećeš dobro sprovesti. Je li jasno…?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.