Njemačka skinula BiH s liste visokorizičnih zemalja

Njemački institut “Robert Koch” skinuo je u petak Bosnu i Hercegovinu s liste područja s visokom incidencom za širenje koronavirusa, te je sada na listi rizičnih područja.

Osim BiH, na listi rizičnih područja su i Srbija, Kosovo, Sjeverna Makedonija, Estonija, Ukrajina, Ujedinjeno Kraljevstvo (Velike Britanija i Sjeverne Irska), Jordan, Šri Lanka, Liban, kao i palestinski teritorij.

Za osobe koje dolaze iz svih rizičnih područja i dalje vrijedi pravilo da moraju imati negativan PCR test, a karantena će za ove građane biti obvezna najmanje do 30. lipnja.

Ukoliko imate negativan PCR test nakon pet dana je dozvoljeno prekinuti karantenu.

Klasifikacija se vrši na osnovu sedmodnevne incidence zaraženih na 100.000 stanovnika, prenosi Klix.ba.

Istovremeno, Njemačka je skinula Španjolsku i Kanarske otoke s liste rizičnih područja, navedeno je na stranici Instituta “Robert Koch”.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Eto, svi koji ne glasate za Hdz, vrata raja su vam otvorena. Pruža vam se velika prilika gdje će te biti cjenjeni i plaćeni za svoj rad i trud. Ne moraš biti stranački, vjerski niti nacionalno opredjeljenj da bi dobio posao koji znaš raditi. Sutra su opet nekakvi izbori, od prikosutra sva obećanja padaju u vodu, zato Njemačka uvijek ima mjesta upravo za vas.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.