Njemačka policija je uhvatila Dražena Dakića

Dražen Dakić, Hrvat koji je u četvrtak navečer u Njemačkoj ubio svog sina i još dvije osobe, napokon je uhićen, javlja Index.hr.

Kako javlja portal nrwz.de, Dakić je uhvaćen danas kasno poslijepodne nakon što je pet dana bio u bijegu. Čitatelji su njemačkom listu dojavili da je uhićen, a nakon toga je i policija potvrdila informaciju.

Kriminalistička policija iz Rottweila u Njemačkoj izdala je tjeralicu za Draženom Dakićom, inače hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za trostruko ubojstvo, piše Jutarnji list.

Podsjećamo, Dakić je u četvrtak navečer u malom njemačkom mjestu Villingendorfu u saveznoj pokrajini Baden-Württemberg hicima iz vatrenog oružja ubio svog 6-godišnjeg sina, 34-godišnjeg partnera svoje bivše žene i još jednu 29-godišnju žensku osobu.

Njegova bivša supruga pobjegla je u zadnji tren i potražila pomoć kod susjeda koji su odmah nazvali policiju, a masakr je preživjela i trogodišnja djevojčica koja se sakrila u kući u trenutku zločina.

Tjeralica je izdana na njemačkom i hrvatskom jeziku, a ponuđena je i nagrada do 5000 eura za informacije o trenutnom boravištu Dakića. Na njoj se navodi da se Dakića sumnjiči za počinjenje trostrukog ubojstva, kao i njegovi osnovni podaci – da je rođen 1977. u Bosanskoj Gradišci i da ima 40 godina.

Precizno je opisan i njegov izgled, uz dvije priložene fotografije. Tako u tjeralici stoji da je Dakić visok 177 cm, da ima smeđe oči i kratku tamnu kosu, kao i trodnevnu bradu. Kad je posljednji put viđen nosio je crnu jaknu, a policija upozorava da je opasan i vjerojatno naoružan.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj: