Nitko ne želi biti policijski komesar u ŽZH

Županija Zapadnohercegovačka u drugom pokušaju traži komesara policije nakon što nije bilo prijavljenih kandidata na raspisani javni natječaj.

Nakon što je zaključeno da nije bilo prijavljenih, Neovisni odbor za izbor i reviziju na svojoj 5. sjednici donio je Odluku o poništenju javnog natječaja te se uskoro očekuje obnavljanje procedure i raspisivanje novog natječaja. MUP ŽZH-a je već skoro treću godinu bez imenovanog komesara, piše Dnevni list.

Javni natječaj je objavljen 11. kolovoza u Večernjem listu i Dnevnom listu, 12. kolovoza u Službenim novinama FBiH, te u Narodnim novinama ŽZH 5. kolovoza. Neovisni odbor za izbor i revizije u sadašnjem sazivu imenovala je Skupština Županije Zapadnohercegovačke na svojoj 16. sjednici održanoj 18. svibnja 2016. godine.

Dužnost vršitelja dužnosti komesara policije MUP-a ŽZH obavlja Milenko Madunović.

Dnevni list podsjeća da od imenovanja na dužnost ravnatelja Granične policije 16. travnja 2014., dotadašnjeg komesara MUP-a ŽZH Zorana Galića za vršitelja dužnosti imenovan je Milenko Madunović.

Odluku o razrješenju dotadašnjeg komesara Galića i imenovanju vršitelja dužnosti Madunovića, Vlada ŽZH donijela tek krajem veljače 2015. godine.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.