“Niste same, za žene i djevojke u Turskoj i Siriji”

Crveni križ Federacije BiH pokrenuo je kampanju “NISTE SAME za žene i djevojke u Turskoj i Siriji”.

Glavni je cilj prikupiti što više osnovnih higijenskih paketa za žene i djevojke koje su ostale bez svojih domova, te im bar na kratko izmamiti osmijeh i ublažiti patnju.

Set bi trebao sadržavati: sapun, šampon, gel za tuširanje, vlažne maramice, uloške, četkicu i pastu za zube, dezedorans u stiku, kremu za usne, noktaricu i štapiće za uši.

Nužno je da stvari u setu budu nove i zapakirane u kutiju. Kutija može biti i od cipela, to vjerojatno svi imamo u kući, ali i bilo koja druga.

Također ako netko želi može napisati i pismo ili ceduljicu, koju će ubaciti zajedno s proizvodima, a koja će doći do neke od žena iz ove dvije zemlje, naglasila je glasnogovornica Crvenog križa FBiH Indira Kriještorac.

Iz te organizacije upućen je apel svim tvrtkama i gospodarskim subjektima, ali i pojedincima koji su u mogućnosti da se priključe kampanji kako bi pomoć stigla do što većeg broja žena i djevojaka.

Svoje pakete potpore možete ostaviti u lokalnu organizaciju Crvenog križa. Akcija će trajati cijeli mjesec ožujak s obzirom da je riječ o mjesecu u kojem se obilježava i Međunarodni dan žena, priopćeno je iz Crvenog križa FBiH.

(www.jabuka.tv | Foto: Crveni križ FBiH)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.