Niski udarci Filipovića i Nelsona preko društvenih mreža

Roy Nelson podvrgnuo se prvoj kontroli na doping uoči borbe s Mirkom Filipovićem, a prigodu je ujedno iskoristio za daljnje provokacije.

Naime, u videu na Instagramu, Nelson je odgovorio na poruku koju mu je hrvatski borac uputio nakon što ga je ovaj optužio za korištenje dopinga, piše Fightsite.

Cro Cop je u objavi na Facebooku svom bivšem UFC suparniku poručio da se ne brine oko dopinga budući da će u sklopu borbe obojica biti više puta testirani. No, Filipovićeve riječi Nelsonu očito ne znače previše pa je tako u videu izrazito sarkastičnim tonom kazao: Evo spremam se obaviti test jer znate, očito… neki ljudi ne koriste doping.

Uz video, 41-godišnji teškaš također je dodao komentar kojim aludira na sankcije američke antidopinške agencije USADA-e, koja je Filipovića 2015. suspendirala u UFC-u, piše Vecernji.ba.

Testiranje na doping teško je kada ga ne provodi USADA i ne dolaze vam na vrata. Sve morate obaviti sami, napisao je Big County koji se tu nije zaustavio. U drugoj objavi uz svoju fotografiju napisao je “Veličanstvena brada i griva”, što je njegov odgovor na Filipovićev komentar da obrije “tu odvratnu bradu”.

Majestic beard and mane!

A post shared by Roy Nelson (@roynelsonmma) on

Nelson i Filipović bore se 27. svibnja na priredbi u Londonu Bellator 200.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.