Nina Badrić s vrhunskim glazbenicima ovoga petka u Herceg etno selu

Nina Badrić jedna od najomiljenijih regionalnih pop izvođačica stiže u amfiteatar Herceg etno sela Međugorje i to će biti njezin treći nastup na ovoj prekrasnoj ljetnoj pozornici.

Koncert u organizaciji agencije PRimera održat će se ovoga petka, 6. kolovoza 2021. od 21 sat.

Ulaznice po cijenama od 25 KM za tribine i 30 KM VIP mogu se kupiti online preko sustava “kupi kartu”, na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru i na recepciji Herceg etno sela Međugorje, a na dan koncerta ako ih ostane u prodaji bit će dostupne na ulazu u amfiteatar.

Kako je najavila sama glazbenica očekuje nas nezaboravna glazbena svečanost prepuna emocija i pozitivne energije. Nina će izvesti najveće hitove iz svoje dugogodišnje karijere, a set listu priprema s posebnom pažnjom za nadolazeći koncert jer stiže u Međugorje u punom bendovskom sastavu vrhunskih glazbenika od kojih će Hrvoje Rupčić, poznati glazbenik i osnivač grupe Cubismo, prvi put nastupiti na ovoj amfiteatarskoj pozornici.

Ova velika glazbenica do sada je objavila sedam solističkih albuma, višestruka je osvajačica nagrade Porin i jedna od najtiražnijih hrvatskih glazbenica čiji albumi uvijek premašuju zlatne naklade, a tu kvalitetu prepoznao je i ponosni partner koncerta BH telecom!

Portal Jabuka.tv medijski je pokrovitelj koncerta.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.