Nina Badrić proživljavala je pravu dramu: Uznemiravao ju je nepoznati muškarac – Jabuka.tv

Nina Badrić proživljavala je pravu dramu: Uznemiravao ju je nepoznati muškarac

Gotovo identičnu situaciju kao Jelena Rozga ljetos je imala i jedna od najvećih hrvatskih pjevačkih zvijezda.

Nina Badrić zbog višegodišnjeg uznemiravanja jednog muškarca proživljavala je pravu dramu koja je kulminirala njezinim odlaskom na policiju.

Kako doznajemo, glazbenica ga je odlučila prijaviti jer ju je učestalo uznemiravao želeći s njom ostvariti prisniji odnos.

Muškarac tu nije stao, naime, otišao je toliko daleko da se pojavljivao u Jelsi na otoku Hvaru, gdje je Nina prije nekoliko godina kupila stan.

Nije mu bilo strano dolaziti i ispred njezinog zagrebačkog doma, gdje ga je također znala viđati.

Razumljivo, u njoj se, kao što bi se i u svakome od nas, probudio ogroman strah, te joj nije preostalo ništa drugo osim da se za pomoć obrati policiji, budući da je odbijala svaku komunikaciju s uhodom, no on nije prestajao s uhođenjem, piše Slobodna Dalmacija.

Zabrana prilaska

Cijeli je slučaj prvo završio na splitskom Općinskom državnom odvjetništvu, no kasnije je sve prebačeno na isto odvjetništvo u Zagrebu, s obzirom da muškarac tamo ima prebivalište.

Sud i državni odvjetnik su mu radi uhođenja, sukladno članku 98. Zakona o kaznenom postupku, izrekli mjere opreza koje se odnose na zabranu prilaska Nini Badrić, zabranu bilo kakvog uspostavljanja veze s njom, kao i na zabranu uhođenja ili uznemiravanja.

Nakon što je reagirala policija pjevačica je odahnula, jer je fanatični obožavatelj prestao s uznemiravanjem, ali je i dalje potresena cijelom situacijom.

Nina Badrić

Slobodna Dalmacija kako je policija i državno odvjetništvo reagiralo promptno, a Nina je iznimno zahvalna što vode brigu i o njezinom slučaju. Novinari su nazvali Ninu i zamolili je za komentar, no ljubazno se zahvalila i rekla da ne bi govorila o ovoj temi.

Baš kao u slučaju njezine kolegice Rozge, koja se na meti uhode našla prije devet godina, isto se dogodilo i Nini, samo 2012.

Organizatori gala božićnog koncerta u Bjelovaru tada su pozvali policiju uočivši obožavatelja koji ju je pratio više od godine dana.

Runjićeve večeri

Isti scenarij ponovio se i u Splitu na legendarnim Runjićevim večerima gdje je pomahnitali obožavatelj prošao osiguranje da bi došao do nje. I tada je reagirala policija.

Ubrzo se ispostavilo da je riječ o muškarcu iz Užica u Srbiji. Gdje god se ona pojavila bio je i on, od koncerata do večernjih evenata, čak je kao i ovaj posljednji muškarac, stigao do Hvara i vrebao pjevačicu s plaže.

Očajan je osjećaj znati da vas netko stalno prati. Razumna sam osoba i znam razliku između fanova i fanatika. U ovom slučaju ne radi se o fanu. Stravičan je osjećaj znati da vas netko konstantno uhodi i da dolazi na vašu kucnu adresu, da u svakom trenu zna gdje se vi nalazite. Ne preostaje vam ništa drugo nego potražiti pomoć policije, rekla je tada pjevačica.

Predmet obožavanja

Kad su hrvatske glazbene dive u pitanju sredovječni muškarci neostvarenih životnih ciljeva itekako su plodno tlo za razvoj pomahnitalih obožavatelja, što je, nažalost, vidljivo iz primjera Nine Badrić i Jelene Rozge, koje se godinama bore s ovim problemom.

Ljubav ne poznaje granice dobrog ukusa, a u slučaju ovih dama ni zdrave pameti, jer dok im se većina muškaraca uglavnom divi s pristojne udaljenosti, očito je da sve više ima i onih koji su svojim predmetima obožavanja željeli biti što bliže, i to bez obzira na cijenu i posljedice, zaključuje Slobodna Dalmacija.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.