Nina Badrić 16. kolovoza u Herceg Etno selu

Nakon 2011. kada je pjesma „Moje oči pune ljubavi“ bila najizvođenija pjesma prema ZAMP-u, za Ninu Badrić ponovno stižu lijepe vijesti.

Naime, prema izvješću  ZAMP-a  Nina Badrić je jedina pjevačica koja se nalazi u TOP 10 najizvođenijih pjesama u prošloj godini, koju predvode njezine muške kolege-Neno Belan, Tony Cetinski i Massimo.

„Dat će nam Bog“ je zauzela četvrto mjesto, dok se pjesma „Nebo“ s kojom je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu, našla na 6. mjestu najizvođenijih pjesama.

U ovim i ostalim hitovima iz njezine 20-godišnje karijere napokon će uživo moći uživati i hercegovačka publika.

Naime, u organizaciji agencije PRimera, a pod generalnim pokroviteljstvom BH Telecoma, Nina će održati koncert  s bendom dan nakon blagdana Velike Gospe, u petak,16. kolovoza. ,u amfiteatru prekrasnog HERCEG etno sela u Međugorju.

„S obzirom da se radi o ekskluzivnom, malom prostoru, koji prima oko 1000 ljudi, te velikoj zainteresiranosti za ovaj koncert, za sve Ninine fanove već sada otvaramo mogućnost rezerviranja ulaznica za [email protected]“, poručili su iz agencije PRimera.

Ulaznice po cijeni od 15 KM, te VIP od 20 KM, moguće je rezervirati samo do 1. kolovoza, kada i službeno stižu u prodaju.

Portal Jabuka.tv je medijski pokrovitelj te sve informacije vezane za koncert pratite na našem portalu!

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.