Nikolina Čolak: Uspjeli smo što smo planirali, sada tražimo plasman na Europsko prvenstvo

Nakon velikoga uspjeha Hrvatskoga cheerleading kluba Široki u emisiji Supertalent Nove tv, trenerica ovoga kluba Nikolina Čolak u petak je gostovala u Vijestima plus Običnoga radija.

Cheerleadersica koja je 2012. godine bila i Miss hrvatske dijaspore govorila je o uspjesima širokobriješkoga cheerleading kluba, iskustvu nastupa u emisiji Supertalent te o budućim planovima.

Kako je istaknula, Hrvatski cheerleading klub Široki osnovan je 2009. godine, a u periodu od osam godina ostvario je niz uspjeha. Višestruki su prvaci BiH u cheerleadingu, ponosni vlasnici europske bronce i bili su 11. na Svjetskom prvenstvu koje se održalo u Sjedinjenim američkim državama.

Kao što pratitelji sporta u Širokom Brijegu dobro znaju, članice i članovi ovoga kluba – koji se nazivaju Škriparicama i Škriparima – nastupaju u minutama odmora širokobrijeških nogometaša i košarkaša na domaćim utakmicama.

Nikolina Čolak izrazila je zadovoljstvo predivnim iskustvom nastupa u polufinalu Supertalenta.

“Bilo je malo naporno jer smo dva dana, od jutra do mraka, proveli u studiju. Ali, uspjeli smo ostvariti ono što smo planirali. Djeca su zadovoljna i presretna, to im je bio prvi nastup na televiziji”, rekla je mlada trenerica HCK Široki.

Nastup Hrvatskoga cheerleading kluba Široki u Supertalentu

Uz nastup u polufinalu Supertalenta i spomenute uspjehe na europskom i svjetskom prvenstvu, prema mišljenju trenerice, vrijedi izdvojiti nastupe za Dinamo Zagreb u Ligi prvaka, kao i za nogometnu reprezentaciju BiH na Koševu.

Na upit o budućim planovima, ova entuzijastična Širokobriježanka istaknula je da se klub trenutno priprema za državno prvenstvo koje se u ožujku 2018. godine održava u Bileći te da traže plasman na Europsko prvenstvo.

“Nadam se da nakon svega javnost na cheerleading gleda drugim očima. To nije ništa strašno, nema lomova i ozljeda. Svima poručujem da dođu i probaju”, rekla je u poruci za kraj Nikolina Čolak.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.