Nike razbjesnio žene ovim tenisicama

Nike je postao sprdnja na društvenim mrežama zbog ženskih tenisica koje su nedavno izbacili, a koje su mnoge podsjetile na peglu.

Mnogi sad optužuju Nike da modelom tenisica Nike Air Max FF 720, koje inače promovira nogometašica Fran Kirby, šalju krivu poruku.

Nedostaje samo daska za glačanje, Wow, sad znači nosimo tenisice inspirirane glačalom?, Moglo bi biti tužbi, bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Inače, tenisice su najavili kao “nešto što dosad još nismo vidjeli”. Iz Nikea se još nisu oglasili o ovoj temi, piše Index.

Inače, početkom godine žene su Nike slavile zbog potpune suprotnosti, reklame naziva “Dream Crazier” koja prati brojne sportašice koje su se tijekom karijere susrele s predrasudama te dvostrukim standardima.

Zbog ove Serenine reklame želim upisati kćer na sve sportove, a tek joj je osam mjeseci, Ova reklama me skoro natjerala da se dignem i zaplješćem pred televizijom, Premoćno, ikonski, Ako vas nova Nikeova reklama ne takne, nešto s vama nije u redu, Kakva reklama! Nike just did it again, Ovo je prava motivacija za žene, Bravo, Nike, Obožavam ovu reklamu, bili su tad samo neki od komentara na društvenim mrežama.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.