Nijemac zaboravio kćeri na benzinskoj, 170 kilometara nije primijetio da ih nema

Nijemac je na autocesti A8 kod Holzkirchena u Bavarskoj zaboravio svoje dvije kćeri stare 10 i 14 godina. 47-godišnji muškarac je s kćerima za uskrsne blagdane putovao na jezero Garda, dok je majka djevojčica ostala kod kuće.

Bizarna situacija dogodila se na benzinskoj postaji gdje su stali kako bi muškarac natočio gorivo. Djevojčice su otišle na WC, a kada su se vratile ni oca ni automobila više nije bilo.

Djelatnici benzinske postaje obavijestii su policiju koja je krenula u potragu za ocem. Djevojčice nisu znale tatin broj mobitela, ali su znale kućni broj telefona na koji se javila majka. Ona je policiji dala broj mobitela svog supruga. Policajci su na mobitel muškarca nazvali 48 puta nakon čega im se napokon javio, prenosi Index.hr.

U trenutku kada se javio već je bio u Austriji, 170 kilometara udaljen od benzinske na kojoj je ostavio kćeri. Policiji je rekao da nije primijetio da mu kćeri nisu u automobilu. Na kraju se vratio po njih, a policija još nije objavila hoće li protiv njega podnijeti kakvu prijavu, piše Bild.

(www.jabuka.tv) 1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.