Nije šala: U ponudu se vraća legendarna Nokia 3310

Vijest koja će obradovati nostalgičare – legendarna Nokia 3310 se vraća. Site Aliexpress je najavio da će tijekom nekoliko dana u svojoj ponudi imati potpuno nove telefone Nokia 3310 po cijeni od svega šest eura.

Popularni telefon, koji je svojevremeno napravio revoluciju na tržištu, može se naručiti posredstvom firme u Singapuru. Na pošiljku se čeka tri do četiri tjedna, a kupac je oslobođen troškova poštarine.

Ovaj “klasik” koji je kako se vjerovalo mogao preživjeti i apokalipsu, osvojio je milijune korisnika širom svijeta svojom solidnošću, lakoćom rukovanja i veličinom – težio je samo 133 grama i bio znatno manji u odnosu na konkurentske uređaje.

Pored ekrana, osvjetljenog zelenom bojom, Nokia 3310 je imao i imenik za 250 kontakata, 35 melodija, sat, štopericu, alarm i kalkulator, a baterija je, za razliku od današnjih pametnih telefona, trajala cijelu večnost.

Sve su to bile “pametne” funkcije za ono vrijeme, a možda danas netko poželi ponovno imati baš takav telefon – jednostavan, prenosi B92.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: