Ngannou: Htio sam razbiti Stipu kao da je nitko i ništa – Jabuka.tv

Ngannou: Htio sam razbiti Stipu kao da je nitko i ništa

U noći sa subote na nedjelju očekuje nas veliki event u MMA-u, UFC 260. Glavna borba večeri su Stipe Miočić i Francis Ngannou koji će se drugi put boriti za pojas teškaškog prvaka. U prvoj borbi Miočić je nadmoćno slavio jednoglasnom sudačkom odlukom.

U toj borbi ključno je bilo hrvanje kojim je Miočić već nakon prve runde izmorio opasnog nokautera koji nije imao snage za bacanje udaraca.

Svi svjetski mediji i stručnjaci nazvali su tu borbu “školom MMA-a”, ali Ngannou je istaknuo zašto je bio tako neprepoznatljiv u borbi protiv Stipe.

To mi je bilo prvi put da sam se morao nositi s toliko medija i popratnih obaveza. Stalno sam nešto snimao, putovao sam u New York i Boston u razne emisije. Išao sam i u UFC-ov institut, a onda sam išao u Francusku. Morao sam navijati alarm za jedan ili dva poslije ponoći kako bih prisustvovao konferenciji za američke medije, rekao je Ngannou u UFC-ovom Countdownu.

Kada sam došao do borbe za pojas, htio sam da sav taj pritisak nestane. Jedva sam čekao da ta borba završi što je prije moguće, a to je pogrešan stav za ući u kavez. Htio sam ga razbiti kao da je nitko i ništa. Nikad dotad nisam tako pristupio borbi. Bio sam neki sasvim drugi borac te večeri, zaključio je.

Ngannou će protiv Miočića u kutu imati jednog od najboljih boraca na svijetu

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.