Nezaposleni bračni par iz Mostara osvojio zgoditak na Lutriji

Lutrija Bosne i Hercegovine nedavno je u prodaju pustila novu srećku pod nazivom “Kolo sreće”. Nedugo nakon što se našla u prodaji, nova srećka usrećila je bračni par iz Mostara, koji je osvojio vrijedan dobitak od 5.000,00 KM.

Prilikom naplate ovog vrijednog dobitka, iz Lutrije BiH su porazgovarali sa sretnim bračnim parom i saznali su da su redovni igrači klasičnih igara na sreću Lutrije Bosne i Hercegovine, te da su do sada najviše igrali TV Bingo, koji im je u nekoliko navrata donosio manje dobitke. Kako kažu, nerijetko su znali ogrebati i poneku srećku, koje su im isto tako donosile manje dobitke.

Ovog puta sreća im se osmjehnula, te su na srećki “Rulet” osvojili nevjerojatan dobitak od 5.000,00 KM. S obzirom da su nezaposleni, novac koji su osvojili će im pomoći da djelomično olakšaju svakodnevni život, navodi Lutrija.

Sretna srećka je kupljena u uplatno-prodajnom mjestu Lutrije Bosne i Hercegovine u Mostaru, u ulici Splitska 26.

(www.jabuka.tv) 

8 komentara

  • Surova stvarnost.. nezaposleni mladi bracni par redovni igraci igara na srecu. Cestitamo i paru i lutriji koja je iznijela ovo priopcenje na gluposti!

  • Navlakuša teška izmisle pa se đaba reklamiraju tako su govorili da su u Širokom i Čapljini dobili po milion ko neko će reć da je dobio malo sutra balijska posla

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.