Nevjerojatni Holloway udario Kattara čak 700 puta – Jabuka.tv

Nevjerojatni Holloway udario Kattara čak 700 puta

U Abu Dhabiju održala se prva UFC priredba ove godine, a na njoj se održalo pet sjajnih borbi od kojih su tri završile nokautom, a dvije su okončane pobjedama na bodove.

U glavnoj borbi večeri Max Holloway svladao je Calvina Kattara jednoglasnom sudačkom odlukom u nevjerojatnoj borbi kakvu možda nikad nismo vidjeli u UFC-u.

Holloway je Kattara isprebijao. Tako je najlakše opisati tijek ove borbe. Holloway je slavio sudačkom odlukom 50-42, a prema svom protivniku je uputio 700 udaraca.

Gotovo je nemoguće izdržati toliki broj udaraca i ne izgubiti nokautom…

U borbi između Carlosa Condita i Matta Browna Condit je slavio jednoglasnom sudačkom odlukom.

Ovo bi mogla biti jedna od posljednjih borbi 40-godišnjeg Browna, a Conditu je ovo druga uzastopna pobjeda. Za sljedećeg protivnika rekao je kako mu je – potpuno svejedno…

Santiago Ponzinibbia nije izgubio pet godina, a na ovoj priredbi se trebao boriti protiv Muslima Salihova. Salihov je odustao od borbe, a uskočio je Kinez Li Jingliang.

I nokautirao Ponzinibbiju.

Alessio Di Chirico brutalnim je nokautom razbio Joaquina Buckleyja. Istog onog Buckleyja koji je osvojio nagradu za najbolji nokaut 2020. godine.

Nakon četiri poraza zaredom Di Chirico je fantastičnim high-kickom uspavao Buckleyja, pišu 24 sata.

Srpski borac Duško Todorović izgubio je već krajem prve runde. Sudac je prekinuo dvoboj nakon što je ga je Soriano ljevicom uzdrmao, a onda pošteno izmlatio…

(www.jabuka.tv | Foto: Jeff Bottari)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.