Nevjerojatna aplikacija koja vam omogućuje kopirati stvari iz stvarnog života i lijepiti ih na računalo

Developer Cyril Diagne osmislio je softver koji koristi tehnologiju proširene stvarnosti koja koristi povezanost vašeg mobitela s vašim računalom kako bi objekte i stvari koje vidite oko vas jednostavno prenijeli na zaslon računala.

AR Cut and Paste je aplikacija u kojoj jednostavno uslikate objekt koji želite, softver ga izreže te nakon toga je dovoljno da usmjerite kameru mobitela u dio zaslona na računalu na kojem želite da se taj predmet ubaci (unutar dokumenta ili stranice na kojima trenutno radite) i gotovo.

Aplikacija koristi strojno učenje pogonjeno umjetnom inteligencijom te računalni pogled kako bi ostvarila čaroliju proširene stvarnosti. U tom procesu, jednim potezom eliminirate korake poput komplicirane obrade i umetanja određenog dijela fotografije u postojeći dokument na klasičan način.

Prototip ove aplikacija zasad podržava samo rad s Photoshopom, ali Diagne naglašava kako će u budućnosti aplikacija biti kompatibilna i sa drugim računalnim programima i softverom, piše Zimo.co.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.