Nevjerojatan propust u Zagrebu: Izdali mu rodni list na kojem piše da je Vukovar u Srbiji

Iz općine Trešnjevka su muškarcu, rođenom u Vukovaru, u rodnom listu napisali kako taj grad pripada Republici Srbiji. Da rodni list nije trebao predati gradskom uredu, ne bi tu grešku ni primijetio.

Džanna Wagenhoffer je za Dnevnik.hr ispričala kako je greška, u kojoj je na rodnom listu Vukovar na papiru zapravo grad u Srbiji, došla do izražaja kada je predavala papire gradskom uredu.

Mi smo taj rodni list izvadili ljetos. Nismo to primjetili jer nismo ni gledali. Tražili dokument, dobili, platili i otišli. Danas sam predavala neke papire u gradskom uredu i nisu mi primili zahtjev jer su primijetili tu grešku na rodnom listu, rekla je Wagenhoffer.

Iz matičnog ureda su rekli kako se greške događaju.

Nakon toga je supruga skoro šlagiralo kad je vidio i odmah se s tim papirom uputio u matični ured gdje mu je matičarka rekla “greške se dešavaju”, kolegica se zabunila, kazala je Wagenhoffer. Nakon toga mu je izdan novi list.

(www.jabuka.tv)


20 komentara

 • Mater im jeben četničku. Sve je to kriv Plenković što im je dao krila aoni se umislili i odmah u akciju. Srbinu treba ukinuti sva prava tek će te onda poštivati i državu i tebe. A inače dadni mu nokat ode ruka cijela.

 • Pa sta. Hocemo li mi na ovom portalu rjesavat taj slucaj… bgte nej.bo… Kakvs se utvrda gradi na Trnu???? Gdje su zavrsili covid novci milijunski iznosi ??? Zasto je poskupila struja ???

 • Nije ni cudo sto je to napisala kad mu je rekla
  ,, greske se dešavaju”
  Svaki dan sve vise i u svakom pogledu na HRT pocinju se ,,dešavati”

 • Nije to pogreška ,to je namjerno učinjeno . Pripadnici srpske manjine u HR nikad neće prihvatiti HR nikad , činiti će ovakve stvari , uništavati HR simbole , izazivati požare , i sl.

 • Pozdrav Domovini i uvijek ZDS…
  Neka se sjete ti jugoopančari koji misle kako smo još uvijek u Jugoslaviji , akcije Oluja i proći če ih svaka želja za uzaludnim srbovanjem..

 • Otkad je Srbija prešla Drinu nemamo mira. Idemo iz genocida u genocid. Sve je bilo normalno dok su bili s onu stranu Drine.

 • Jedan stari covik je reko davno jednog srbina zavezi I stavi u brecu pod stol a sa drugim pij za stolom oba ti isto misle. Zato ovo nije greska vec namjera.

 • Ništa slučajno. I upravo na ovakvim stvarima i primjerima država treba da bude jaka i stroga. Nemilosrdna.
  Zamislite da se Izraelcu upiše da se rodio u Palestini?!

 • Nemoguće je da je slučajna greška jer Vukovar nikad nije bio Srbija a i Srem je Tito priključio Srbiji tek 1945 zbog čega je ubijen Andrija Hebrang jer se nije slagao.

 • Naravno da nije slučajno. Dobro jutro, Hrvatice i Hrvati, dok ste spavali zimski san, srpska pravoslavna crkva uz pomoć mentalnih jugonostalgicara, iseljava hrvatski narod i provodi memorandum ll.
  Dok štovani europski Zagreb ima maćehinski odnos prema Hrvatima BiH ( za one koji nisu članovi KPJ-HDZ), za to vrijeme srbo-cetnicka banda živi elitisticki na račun hrvatskih kuna, te uz tu velikodušnu pomoć hrvatskih vlada, izvršava etničko čišćenje Hrvata iz BiH, uz pomoć islamiziranih Srba i pohrvacenih hercegovačkih jugoslovena. Nevjerojatno, ali nema države na svijetu, koja nakon pobjedničkog rata, službeno ocrnjuje vlastite ratnike – HOS, a istovremeno diže u nebesa one koji su dio projekta etničkog uništenja Hrvata-Mitropolit Porfirije.

 • Nema sumnjebda je ovo privokacija. Pod hitno otkaz osobi koja je to napravila. Kako je polozila/polozio drzavni ispit. Otkaz

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.