Netflix otkupio HTV-ovu seriju “Novine”

Serija “Novine” navodno je oduševila odgovorne ljude iz Netflixa, a Miodrag Sila iz producentske kuće Drugi Plan govori i da je Netflix na neviđeno otkupio i čitavu drugu sezonu.

Kako bi se mogla distribuirati u sve kutke planeta, “Novine” su morale imati titlove na mnogim jezicima, uključujući arapski i kineski. Ono što nas posebno veseli, prva ih je sezona toliko oduševila tako da je unaprijed, na neviđeno, s obzirom da još i nije snimljena do kraja, otkupljena i druga sezona, priznao je. Prva je to serija na hrvatskom, ali i uopće na nekom slavenskom jeziku koja je na Netflixu, najvećoj i najvažnijoj platformi za streamanje programa na svijetu, dodao je Sila.

Na službenom Facebook profilu serije, objavu je potpisala i ekipa koja je na njoj radila.

Dragi naši, s velikim ponosom i zadovoljstvom objavljujemo da je prva, a uskoro i druga, sezona Novina od sada na Netflixu dostupna gledateljima u 190 zemalja svijeta. Stali smo uz bok najboljoj svjetskoj televizijskoj produkciji. Puno pozdrava od ekipe, hvala vam što ste svo ovo vrijeme bili uz nas, napisali su.

Novine tako postaju najznačajniji HTV-ov izvozni proizvod s obzirom serija ima opciju prikazivanja u čak 190 zemalja, piše www.ravnododna.hr.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.