Neshvatljiva izjava: Vlasnica je rekla da “nije primijetila” da joj pas umire od gladi

Jadna kujica tipa njemačkog ovčara imala je samo 7.5 kilograma kada je spašena, no nažalost su je kraju zbog teških posljedica morali uspavati. Queenie je živjela sa Sarom i Richardom Loche, bračnim parom kojeg patnja njihovog kućnog ljubimca očito nimalo nije zanimala.

Richard (46) je policiji još od prije bio poznat zbog sličnog ponašanja prema životinjama. Zbog toga je bio dobio i desetogodišnju zabranu posjedovanja životinja te je bio kažnjen jednom godinom rada za opće dobro. Sada je i njegova supruga Sara (37) dobila prijavu zbog mučenja ove jadne životinje.

Inspektor koji je posjetio njihov dom bio je šokiran kad je vidio koliko je kujica Queenie mršava. Zbog izgladnjelosti su joj se rebra jasno vidjela i bilo je samo pitanje vremena kad će uginuti. Odvedena je veterinaru, no on nažalost nije imao izbora, morao ju je uspavati kako bi jok skratio muke.

Ono što je inspektora najviše šokiralo bila je izjava neodgovorne vlasnice koja je rekla da nije ni primijetila da joj kujica umire od gladi. Rekla mu je kako ju je hranila dva puta dnevno te da joj se kilaža često mijenjala. S druge strane, stručnjaci koji su radili na autopsiji potvrdili su da se u ovom slučaju radilo o namjernom izgladnjivanju psa.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.