Nema više ručnika na plaži: Pogledajte pogledajte kako su Breljani riješili problem

Načelnik Brela, Stipe Ursić, objavio je na svojem Facebook profilu kako je krenuo u borbu s problemom “rezervacije” plaže ručnicima.

Napisao je kako su u općini odlučili stati na kraj tom problemu te kako na svakoj plaži stoji zabrana ostavljanja ručnika bez nadzora od 22 sata navečer do 8 sati ujutro, prenosi Grude-online.info.

U objavi je podijelio i fotografije plaže s naznačenim vremenom kako bi se vidjelo da su u spomenutim satima maknuti svi ručnici koji su trebali poslužiti kao rezervacije.

Problem rezervacije plaže ručnicima

“Dragi Breljani, problem “rezervacije” plaže ručnicima, nešto je što postoji u svakoj općini na Jadranu i u zadnje vrijeme je aktualan u svim medijima. Tom problemu u našoj općini odlučili smo stati na kraj. Komunalna grupa postavila je 45 tabli duž cijele šetnice.

Na svakoj plaži stoji zabrana ostavljanja ručnika bez nadzora i to u periodu od 22h navečer do 8h ujutro. Sve stvari bez nadzora kupe se svakodnevno. Rezultate te akcije možete pogledati na slikama ispod gdje je vidljiva i ura kad je snimljeno. Više nema niti jednog ručnika”, napisao je u svojoj objavi.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.