Nema dužeg zadržavanja na granicama

Uvjeti za vožnju su povoljni.

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa iz BHMIK-a vozače mole za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

Na dionici autoceste A1 Sarajevo zapad – Tarčin (lokacija Ban Brdo) zbog klizišta promet je u tunelu Igman preusmjeren u pretjecajnu traku.

Zbog izvođenja radova u tunelu Vranduk II na dionici M-17 Zenica – Nemila, promet se odvija usporeno jednim prometnim trakom naizmjenično.

Zbog radova na dionici M-5 u Jajcu (most preko rijeke Plive), promet se odvija usporeno jednim prometnim trakom naizmjenično.

Zbog održavanja brdske auto-trke na M-19 Vlasenica – Han Pijesak danas od 12 do 15 sati doći će do obustave prometa.

Zbog izgradnje naplatne postaje “Čatrnja” na autocesti Banja Luka – Gradiška, promet se na mjestu izvođenja radova odvija usporeno.

Na dionici M-18 Brod na Drini – Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati

– M-1.8 Srebrenik – Orašje (tunel Ormanica),

– M-2 prolaz kroz Neum,

– M-5 prolaz kroz Vitez, Busovača – Kiseljak,

– M-17 Tarčin – Konjic (Bradina), Bradina – Podorašac,

– M-18 Semizovac – Vogošća, Jošanica – Stup (Rajlovac), Kladanj – Podpaklenik,

– M-19.2 Kladanj – Vlasenica.

Usporeno se prometuje na dionici M-16 Banja Luka – Crna Rijeka (Gornji Šeher) zbog aktiviranja klizišta i pucanja vodovodne cijevi.

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom dana na M-5 Sarajevo – Pale (Hrastova Glava) i M-14.1 Brod – Odžak (Klakari Donji).

Zbog radova obustavljen je promet na R-474 Jelah – Piljužići (most preko rijeke Usore). Alternativni pravac je Jelah Polje – Sivša – Tešanjka – Jelah,  dok vozila do 7,5 t. mogu koristiti i pravac Jelah Polje – Kalošević – Jelah.

Zbog izvođenja radova na R-425a Tromeđa – Zvirovići obustavljen je promet za teretna vozila i autobuse, dok se promet osobnih vozila obustavlja povremeno.

Pojačan je ulazak osobnih vozila na graničnim prijelazima Gradiška i Brod, dok je na graničnom prijelazu Doljani pojačan izlazak osobnih vozila.

Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Obustavljen je promet za teretna motorna vozila i autobuse na graničnom prijelazu Brčko – Gunja.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.