Nekoliko lekcija o ‘prljavom’ razgovoru tijekom seksa

Nije samo poanta u tome što izgovorite nego i u načinu na koji to izgovorite. Riječi su moćan alata u svim aspektima života, a često su neiskorištene u spavaćoj sobi. Možda zato jer ste sramežljivi?

A možda jednostavno ne znate kako bi počeli… Evo nekoliko savjeta koji vam mogu pomoći da postanete maher ili maherica kada je dirty talk u pitanju.

1. Znajte što želite

Zaboravite sve što ste ikada pročitali ili vidjeli na filmovima o seksu. Većina žena ne može doživjeti orgazam samo uz penetraciju, potrebne su i druge stimulacije. Bilo da ste imali talentiranog ljubavnika ili ste sami morali doći do toga, samo vi znate što vam treba da bi bili zadovoljeni. A ako još ne znate, vrijeme je da konačno naučite. Imate li maštarije? Pokušajte na taj način saznati koje bi bile vaše uloge u seksu i uloge partnera. Jednom kada točno budete znali ono što želite, spremni ste na sljedeći korak.

2. Zatražite ono što želite

Jedan od razloga zašto muškarci vole kada im partnerice priča tijekom seksa je taj što su oni vrlo vizualna bića. Lako se uzbude zamišljajući neku seksi scenu. Naprimjer, možete mu reći: ‘Gledala sam te dok si prao automobil, bio si privlačan i zamišljala sam da spužvom prelaziš po mom tijelu, svugdje’. Možete reći bilo što što vas pali i možete tražiti da vam radi sve što želite.

3. Osjećajte se ugodno koje god riječi koristili i koliko god proste one bile

Mnogi misle da dirty talk obuhvaća samo jako proste riječi koje vam je neugodno izgovoriti. To ne mora biti tako. Možete samo reći što volite i što vam se sviđa kada vam partner radi. Počnite s nekom manjom stvari. Zatražite neku sitnicu kao što je ljubljenje u vrat.

4. Zamislite prizor i onda ga verbalizirajte

Ponekad ljudi odustanu od ‘prljavog’ razgovora u krevetu jer ne znaju kako bi nešto rekli. Važno je da se osjećate ugodno dok se igrate riječima. lakše će vam biti ako zamislite neki prizor ili radnju pa je pokušate verbalizirati, savjetuju na stranici shine.yahoo.com.

5. Može i jednostavnije

Ako se još uvijek ne vidite u toj ulozi, pokušajte s nečim najjednostavnijim kao naprimjer: ‘Želim te, sad’. Ova jednostavna rečenica definitivno će privući njegovu pažnju.

Seksi razgovori erotični su i zato što na taj način na trenutak možete biti netko drugi. I za kraj, najvažnije je da u tome uživate i da to doživite kao zabavu.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.