Nekoć sretan par sada vodi žestoku borbu za skrbništvo nad djetetom

Bili su jedan od najskladnijih parova u celebrity svijetu, a sada se pretvaraju u neprijatelje i mnogi predviđaju kako će Irina Shayk i Bradley Cooper imati sličan razvoj situacije kao i Angelina Jolie i Brad Pitt kad su se razvodili.

Manekenka i glumac prekinuli su vezu nakon četiri godine u kojoj su dobili kćer Lee De Seinu.

Točan uzrok njihovog prekida nije poznat, ali već mjesecima se nagađa kako je Cooperov odnos s Lady Gagom, koji je navodno samo prijateljski i poslovan, bio povod Irininoj ljubomori i nezadovoljstvu te brojnim svađama ovog para.

I nakon prekida nastavili su se svađati jer Bradley želi da mu kći živi u Los Angelesu gdje je i on, dok se Irina nakon prekida preselila u New York i želi tamo živjeti s kćeri.

Navodno su oboje uporni i ne žele popustiti onom drugom, što bi moglo dovesti do gadne bitke o skrbništvu nad dvogodišnjom kćeri.

Zbog toga mediji nagađaju kako bi ovo mogla biti duga i neizvjesna borba baš kao i kod Angeline Jolie i Brada Pitta.

Irina je očito jako ljuta na Bradleyja i ne vjeruje da s Lady Gagom nema ništa i zato je prestala pratiti pjevačicu na Instagramu, Vecernji.hr.

Kada se jučer s torbicom u obliku knjige “Idiot” Fjodora Mihajloviča Dostojevskog mnogi su zaključili kako je to bila poruka Cooperu s kojim očito više nije u dobrim odnosima.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.