Neki dečko naivno je tijekom slikanja stao ispred Putina i malo ga zaklonio, stvar je ekspresno riješena

Na društvenim mrežama pojavila se jako zabavna snimka nastala tijekom posjeta ruskog predsjednika Vladimira Putina sveučilištu u gradu Yekaterinburgu.

Na sveučilištu su bili silno ponosni što po prvi put imaju priliku ugostiti Putina pa su organizirali program koji je, između ostalog, uključivao i slikanje sa studentima. Tu su nastali problemi.

Predsjednik je rutinski zauzeo mjesto u sredini kadra, dok se oko njega okupilo 15-ak studenata, nesumnjivo se veseleći lijepoj uspomeni. Sve je išlo kako treba dok se grupi nije priključio zakašnjeli mladić u sivom odijelu, koji je zauzeo slobodno mjesto, ispred Putina.

U pozadini vidimo ruskog šefa, kako se pokušava namjestiti i doći do izražaja iza nemalog studenta.

Očito je dečko u tom trenutku postao svjestan da se nešto događa. Pogledao je lijevo, pa desno, sluteći da postoji problem, no prije nego što je stigao bilo kako reagirati, sa strane se pojavio gospodin u tamnom odjelu koji ga je dohvatio za ruku i izvukao iz gomile.

Takav zaplet mora djelovati zlokobno svakome tko poznaje rusku povijest, ali izgleda da je stvar ipak završila dobro. Naime, tip u tamnom odijelu studenta je naprosto zamijenio sa znatno nižom kolegicom, koja je ispred Putina mogla stajati a da ga ne zakloni, piše Telegram.

Video se po društvenim mrežama širi uz zabavan opis “Još jedan je poslan u gulag”, no nama je možda ipak najzabavnije Putinovo zadovoljno kimanje glavom kad shvati da ga se sad opet lijepo može vidjeti.

Another one was sent to Gulag

Another one was sent to Gulag

Posted by Weirdrussia.com on Monday, 22 July 2019

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.