Nedostaju neoborivi dokazi: Je li Gačić doista ubio policajca Mahira Begića?

Ubilački pohod mudžahedina Edina Gačića još uvijek je nerasvijetljen u potpunosti, a dodatni problem predstavlja i činjenica da se ciljano masakriranje policajca dogodilo na području koje “vrvi” od bradatih osoba.

Dok foteljaški i stranački paraderi koriste jednu policijsku egzekuciju za osobnu promociju i političko profiterstvo, istodobno bezočno guraju na periferiju hrabre izravne aktere u policijskoj akciji u okolini Lepenice kod Kiseljaka, ali i grozne propuste u policijskom operativnom sustavu.

Čast specijalcima i svim drugim policajcima na terenu, ali ovi iz udobnih i ugodnih salona i televizijskih studija predstavljaju višednevnu policijsku potragu i likvidaciju Edina Gačića kao da su hvatali i ustrijelili u najmanju ruku Osamu bin Ladena.

Nebitno i to, neka se narod riješio straha i zebnje, međutim, nesporno je kako su brojne nedoumice ostale pod tepihom nakon likvidiranja četverostrukog ubojice, vjerskog fanatika i psihičkog bolesnika Edina Gačića, piše Dnevni list.

Vjerski fanatik

Policija, tužiteljstvo još šuti, i dalje očigledno ostaje pri svojoj sumnji, a kasnije je to i javnom objavom potvrđeno kao dokaz, kako je Edin Gačić ubio policajca Mahira Begića.

Šturo je potkrijepljeno da su kod Gačića pronađeni šmajser, kojim je, navodno, izrešetao nesretnog policajca u Suhodolu kod Tarčina kao i pištolj kojeg je nakon mučkog ubojstva, opet navodno, uzeo od Begića. Za laičku javnost su to posve znakoviti, pa ako hoćete i posve pouzdani dokazi, međutim ne i za one koje su malo bolje upućeni u terorističke zločine, ubojstva i istrage.

Prešućeni “sveti ratnici”: Gačić podsjetio na brojne zločine mudžahedina

Nekoliko sugovornika Dnevnoga lista iz policije i pravosuđa ne sumnja u iznesene navode policijskih čelnika, ali smatra kako policijska i tužiteljska struka mora javnosti žurno do u detalje pojasniti odnosno podastrti čvrste, neoborive i taksativne dokaze da je likvidirani monstrum Edin Gačić uistinu mučki ubio policajca Mahira Begića. Što, ako on to možda nije uradio ili ako je možda Begića ubio netko drugi, neki Gačićev opaki mentor i pomagač pa je možda iskoristio psihički poremećenog čovjeka da mu podmetne i automatsku pušku i famozni pištolj.

Sugovornici ne sumnjaju, ali drže da se ništa ne smije prepustiti slučaju i gurati u pijesak i da javnost mora znati sve pojedinosti tog krvavog pohoda. Ključno će biti razotkriti je li Gačić imao pomagače.

Nekoliko je “sitnica” za sugovornike vrlo indikativno. Edin Gačić je bio vjerski fanatik, što se stalno perfidno gura u drugi plan, a istura njegova bolest. Poput prokazanih vjerskih radikala, barem su to gorka i bolna iskustva iz BiH, on je, po službenoj verziji, ubio policajca, dakle napao je državu, a to je do sada nažalost bio biljeg radikalnih vehabijskih terorista u našoj zemlji.

Možda je slučajnost, međutim, Edin Gačić i tako neuropsihički unakažen, se od policije vrlo sofisticirano skrivao čak 9 dana, iako je pokrenuta policijska racija nezapamćenih razmjera na ovim prostorima. Druga strana priče može samo biti nesposobnost i kukavičluk policije u traganju za njim.

Pomagači

Sugovornici ukazuju da je doista moguće da je bivši mudžahedin imao pomagače i vrlo je indikativno, ne mora biti i istinito, da se brutalno i očigledno ciljano masakriranje policajca dogodilo na području koje “vrvi” od bradatih osoba.

To je šire područje Konjica, Hadžića, Tarčina, to su rubna brdska naselja u općinama Kiseljak i Kreševo, to je upravo širi rejon Lepenice. Vehabijske zajednice su na tom području vrlo brojne, organizirane, zatvorene i upadljive, iako se mora priznati da nisu zabilježeni sigurnosni incidenti.

Policija će morati i tu činjenicu uzeti u obzir i provjeriti sve moguće relacije i sumnje. I možda i ključna dvojba i sumnja. Zašto i tko nije dopustio i nije proglasio zvjersku likvidaciju federalnog policajca na dužnosti Mahira Begića kao teroristički čin. Tko je i zašto tako munjevito požurio da angažira federalne i županijske policijske snage i pozove županijskog tužitelja da predvodi operaciju otkrivanja i uhićenja ubojice, vrlo brzo označenog i osumnjičenog Edina Gačića.

Za sugovornike iz policije i pravosuđa nema nikakve dvojbe, ubojstvo policajca Begića na dužnosti je klasično terorističko djelo i ne može biti izgovor što je navodni ubojica duševni bolesnik. U trenutku neposredno nakon počinjenoga zla nije se sto posto znalo da je to uradio Edin Gačić.

Taj teroristički čin može proglasiti državni tužitelj, a onda on može i angažirati Specijalnu antiterorističku postrojbu državne agencije SIPA. Napad na policijsku postaju u Bugojnu je bio terorizam, napad na policijsku postaju u Zvorniku je bio također teroristički čin, kao i ubojstvo dvojice pripadnika OS BiH u Rajlovcu. Samo i čudno, policajac Mahir Begić nije žrtva umobolnog terorista ma tko to bio.

Ubijen serijski ubojica Edin Gačić!

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić, pa i mnogi drugi, su vrlo precizno kazali kako je ubojstvo policajca Mahira Begića napad na državu. Pa, ne napada državu izolirana psihički bolesna osoba, nego iskusni terorist, a u našoj iskustvenoj praksi još i pripadnik fanatične radikalne vehabijsko-selefijske zajednice. Ugledni forenzični psihijatar i vještak dr. Omer Ćemalović se plaši da Gačić nije usamljen slučaj i da našim ulicama, bez ikakvog nadzora hoda na stotine sličnih tempiranih bombi.

Naravno, dr. Ćemalović proziva državu i upozorava da slučaj Edin Gačić mora biti “inicijalan da se počne ozbiljno rješavati pitanje osoba sa duševnim smetnjama”. Svakako je istraga u slučaju Gačić prigoda da se ogoli sumnja zloupotrebljava li netko možda te neke bolesne osobe za činjenje najgroznijih krvavih zločina kakav se dogodio s policajcem Mahirom Begićem pa i s ubijenim trgovcem u Podorašcu kod Konjica.

I previše je “naših budala”, kao što su Topalović, Jašarević, Čaušević, Omerović i Gačić. Ranije su te “budale” ubijale bosanske franjevce u ratu, dvoje staraca povratnika u Kraljevoj Sutjesci, policajce u Travniku, a moguće i poduzetnika Kafadara u Vitezu. Svi su imali brade i kratke hlače.

I nikada nisu otkriveni nalogodavci.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

 • Duge hlače ,kratka brada, nahebali smo sada itd..
  svi se mi moramo zapitati kome to u sarajev u odgovara lažna, iskonstruirana priča kako je ovaj vehabija i mudžahedin-duševni bolesnik..
  To nije samo laž nego i opasna uvreda za sve one jače ili blaže psihičke bolesnike koji se pod teretom života lakše ili teže slome pred raznoraznim životnim burama i olujama.
  Gledam jučer federalnu tv, ili je to jedna od njihovih ispostava takozvana N 1 televizija u kojoj voditeljica (stvarno danas i u bosni u u hrvatskoj iu srbiji svaka šuša može biti tzv voditelj/ca Ili biti osoba na javnom servisu a da nema osnovne značajke naobrazbe koju bi morala imati)kako bez imalo obraza, bez imalo srama , bez imalo suosjećanja prema ubijenim ljudima (nevinim žrtvama jednog vjerskog teroriste) govori sugovornicima u studiju -kako je eto nakon devet dana konačno pronađen i ubijen DUŠEVNI bolesnik…
  Nakon devet dana pronađen i ubijen duševni bolesnik.
  Ako je itko u tom trenutku u tom kvazi te-ve studiju bio duševni bolesnik , onda je to dotična voditeljica, glupa tuka bez imalo naobrazbe i bez obraza koja cjelokupnoj bosanskoj građanskoj multikulti raji podastire priču u stilu bajke za malu djecu kako je duševni bolesnik uzdrmao cjelu državu.
  Zašto od bosanske javne građanske i tzv demokratske raje nismo čuli ispravak netočnog navoda?
  Znaju oni svi u Bosni i isto ovi naši tzv građani tursko erdoganske demokracije u Hercegovini kkao nije riječ ni o kakvom duševnom bolesniku nego o islamističkom teroristu kojih je puna srednja Bosna avjerojatno i sjeverna Hercegovina.
  Vrijeđaju se svi oni tzv”duševni” bolesnici iz bilo koje naše bolnice mjesne ili regionalne koji se stavljaju u kontekst ovog vehabije, šerijatlije, mudžahedina i ubojice E.Gačića..
  Problem nije u osobama koje imaju teže ili blaže psihičke tegobe , jer 99,9%, zarez 9, zarez9 , itd nikada neće postati ubojice poput ovog islamskog fanatika i muđahedina koji je krenuo u svoj sveti cilj kao i desetine i stitine tisuća druhih ubiojica diljem Sirije ili Iraka.
  namjerno se javnosti podastire laž kao istina , koju miože progutati samo bosanska građanska raja a nikako ni pod razno, srpska ili još manje hrvatska “raja” kako nam vole tepati šerijatlije alijinog Muslimanskog bratstva iz šerijatske i demokratske unitarističko vehabijske Bosne..
  Hrvati znaju istinu, znaju je i ostali, napose bosanska raja samo s eprave mutavi ,jer ne žele pokatzati voju bijedu i svoj jad..
  Sve do nekog novog teroriste ili mnogih njih ,poput E.Gačića(duševnih bolesnika) koji će u svojoj duševnoj boli ubijati koga im je volja kao da su negdje u muždahedinskoj ili isilovskoj kalifatskoj tvorevini diljem Sirije ili Iraka..
  Najposlije, što drugo reči nego hvala Bogu na Rusima i njihovoj učinkovitoj terapiji koja se pokazala itekako djelotvorna u prevenciji i suzbijanju te počasti , moderne kuge i kolere dvadeset i prvog stoljeća koje nam svima radi o glavi i želi nametnuti luđačku košulju nakaradnog i fanatičnog islamističkog nazadnog radikalizma kao opciju koja može proći..Rusi su rekli teroristima NO Passaran i tamane ih kao štakore, isto tako bi trebala i svaka zemlja koja se bori s tom kugom i gubom a ne glumiti zatucanu građansku raju koja ima posla s duševnim bolesnicima , koji eto, toliko su duševno bolesni da pola države dignu na noge jer ih sigurnosne službe nisu mogle locirati na vrijeme..
  Tko je tu duševni bolesnik u ovakvoj nakaradnoj I LAŽNOJ ZBILJI -pravo je pitanje..
  Jedno je sigurno-E.Gačić nije duševni bolesnik ali je su li to voditelji ili voditeljice raznih informativno političkih emisija na Federalnoj Te-ve-ostaje Za Vidjeti?!!

 • Ovaj lik je prvenstveno ubica i terorista kojeg su stvorili rat i ekstremno bosnjacka politika koja je podrzavala mudzahedine i njihove sulude poteze u ratu a poslije i u miru. Reci samo da se radi o bolesnoj osobi je montaza iz kuhinje Sarajevske. Gdje je tu pozadina, rat i poslije. Pa sada je 2019 god. Rat je stao 1995 god. Ali teroristi su svakako i budale i bolesni fanatici, pa tko bi normalan mogao ubijati neduzne ljude. Taj rukopis je poznat diljem svijeta, evrope. Ubijaju, raznesu se i svugdje su nazvani pravim imenom,, teroristi,,.. kod nas psihicki bolesnik i slicno. To odgovara Sarajevskoj, bosnjackoj politici koja ovakve likove godinama skriva, cuva, ignorira i u odredenim momentima ovakvi bivaju i privilegirani. Kao neki sveti, idlamski ratnici koji su se zrtvovali za BiH. Ako je to ta i takva BiH- na onda hvsla i nedaj boze ovo imati i sa ovakvim ludacima zivjeti. A ima ih na desetine potencijalnih. Idi po stranim ratistima, vracaju se, vrse obuke, prakticiraju neki svoj idlam, ne postuju zakone ove drzave. Pa eno vam Maoca, drzava u drzavi. Ni policiji nije digurno uci. Bradati ljudi u uniformama drze straze. Zastave isila vise na balkonima njihovih kuca i nista… Djeca im ne pohadaju skolu po programu BiH- ne ne postuju idlamsku zajednicu i sto reci..

 • Zalosno kad nizerazredni novinari analiziraju policijski posao.
  Tom monstrumu nije mjesto u medijima,a ako toliko brinete o njemu eno vam ga pa ga i zakopajte negdje.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.