Nećete vjerovati na kakve je gluposti Johnny Depp spiskao svoje milijune

Mediji su ovih dana prepuni priče o rastrošnom glumcu i sudskom tužakanju između njega i njegovih poslovnih savjetnika. Dvije stvari postale su kristalno jasne jednom kad su papiri dospjeli u javnost: Depp je abnormalno bogat i još abnormalnije troši.

Naime, njegovi savjetnici iz TMG-a (The Management Group) tvrde da je sam kriv za 650 milijuna dolara koje je u 13 godina suradnje spiskao na raznorazne budalaštine. On tvrdi da krivnja pada na savjetnike koji nisu kvalitetno brinuli za njegove financije.

I dok će ga neki osuđivati, ostali će biti impresionirani popisom koještarija na koje je Depp trošio.

30 tisuća dolara mjesečno na vino

Business Insider piše da je glumac trošio desetke tisuća dolara kako bi mu vina iz svih dijelova svijeta svakog mjeseca avionom stizala na adresu. Vrijedi spomenuti kako je vino bio namijenjeno za “osobne potrebe” što bi značilo da Depp može fino potegnuti.

200 tisuća dolara mjesečno na letove privatnim avionima

Naravno, nerealno je očekivati da će zvijezda njegova kalibra svijetom putovati komercijalnim letovima. Na kraju krajeva, ako je vino prevozio avionom nema razloga da i sam ne uživa u istom luksuzu.

400 tisuća dolara na jednu jedinu dijamantnu manšetu

Doznali smo da je Depp tijekom godina trošio milijune dolara na nakit što nas je, priznajemo, iznenadilo jer redovito izgleda kao beskućnik. Uglavnom, jednom je prilikom u naletu teškog slučaja impulzivne kupnje nabavio 400 tisuća vrijednu dijamantnu manšetu.

Milijuni na umjetnine

Depp navodno ima ogromnu kolekciju umjetnina u kojoj se nalazi sve na potezu od Andyja Warhola do Amedea Modiglianija. Kupio je i slike Leonor Fini iz jedne njujorške galerije. Zašto? Jer su mu se svidjele. No, vrijedi spomenuti i da je jedna njezina slika vrijedna 245 tisuća dolara bila poklon njegovoj tadašnjoj djevojci Amber Heard.

Milijuni dolara na holivudsku memorabiliju

Depp u ovom hobiju nije usamljen. Mnoge zvijezde vole odati počast holivudskim legendama kupujući njihovu starudiju, ali Depp je rekorder. Navodno ima 12 skladišta prepunih holivudskih tričarija. Potrošio je još milijun dolara kako bi kompletnu kolekciju arhivirao.

Milijuni dolara na gitare

Glazbenici ga vjerojatno neće osuđivati, ali Depp je imao hrpetinu gitara. Točnije, sedamdeset gitara.

Od tri do pet milijuna dolara za posebni top iz kojeg je ispalio pepeo Huntera S. Thompsona

Oko ovog nema sumnje, Depp je stvarno potrošio goleme novce na ovu glupost jer je to i sam priznao. Štoviše, ekipa iz TMG-a tvrdi da se radilo o tri milijuna, ali Depp ih je naknadno ispravio i rekao da se radi o pet milijuna i da se radi o njihovom nemaru. Bilo kako bilo, skup oproštaj od Thompsona.

3,6 milijuna godišnje za privatno osoblje

Osim što ima gomilu osobnih asistenata i osiguranje koje o njemu i njegovoj djeci brine 24 sata na dan, svaka njegova rezidencija ima i osoblje. Točnije, zapošljavao je 40 ljudi.

5,35 milijuna dolara za tri otoka na Bahamima

Priznajte, da ste u mogućnosti, ne biste li radije imali vlastiti otok nego da se svake godine mučite s tim gdje ćete na odmor? Depp je uvijek imao tri opcije. Točnije, tri otoka na Bahamima.

18 milijuna dolara za 50-metarsku jahtu

Uglavnom, ako to do sad niste znali, jedna jahta skuplja je od tri otoka. Doduše, samo održavanje jahte mjesečno košta 350 tisuća dolara. Stoga ne iznenađuje da je to bila prva stvar koje se riješio jednom kad je upao u probleme. Jahtu je kupila J.K. Rowling.

75 milijuna dolara za kupnju i renoviranje 14 imanja

Ovo je jako puno love, ali morate uzeti u obzir da je Depp kupio dvorac na jugu Francuske, da ima pet luksuznih penthousea u centru Los Angelesa i funkcionalnu farmu konja u Kentuckyju. Dakle, logično je da čovjek toliko troši.

MEDIJI su ovih dana prepuni priče o rastrošnom glumcu i sudskom tužakanju između njega i njegovih poslovnih savjetnika. Dvije stvari postale su kristalno jasne jednom kad su papiri dospjeli u javnost: Depp je abnormalno bogat i još abnormalnije troši.

Naime, njegovi savjetnici iz TMG-a (The Management Group) tvrde da je sam kriv za 650 milijuna dolara koje je u 13 godina suradnje spiskao na raznorazne budalaštine. On tvrdi da krivnja pada na savjetnike koji nisu kvalitetno brinuli za njegove financije.

I dok će ga neki osuđivati, ostali će biti impresionirani popisom koještarija na koje je Depp trošio.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.