Ne propustite sjajnu priliku: Wwin – bonus dobrodošlice u četvrtak 14. siječnja – Jabuka.tv

Ne propustite sjajnu priliku: Wwin – bonus dobrodošlice u četvrtak 14. siječnja

Svi novi korisnici na ovim lokacijama od WWin kladionice na pokloni dobijaju 40 KM Bonus-a (Gotovinski novac ostvaren Bonusom možete isplatiti bez uvjeta – odmah) + 200% bonus na prvu uplatu. Akcija vrijedi samo za sutra (četvrtak, 14. siječnja), pa ne propustite ovu sjajnu priliku da postanete član najveće online kladionice u regiji.

Gdje se kladiti i gledati svoje omiljene lige uživo?

Klađenje uživo uz video streaming na Wwin kladionici sada na više od 90 posto događaja. Ugovori s IMG Arena, Statsperform i Sportsradar potpisani su i za iduće tri godine i uživo se možete kladiti i gledati gotovo sve sportske događaje.

Na Wwin kladionici možete da se kladite i gledate utakmice najvećih svjetskih događaja uživo. Usluga je besplatna za sve registrirane korisnike koji na računu imaju minimalno 0,01 euro.

Mjesečno vam Wwin kladionica omogućava live klađenje uz video streaming na više od 5.000 događaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WWin (@official.wwin)

Lige koje možete da gledate i da se kladite uživo su:

Nogomet: Italija 1. i 2. liga, Njemačka 1. i 2. liga, Španjolska 1. i 2. liga, Francuska 1. i 2. liga, Engleska 2. liga, engleski FA cup, Nizozemska 1. i 2. liga, Belgija 1. liga i brojne ostale lige.

Košarka: NBA, Euroliga, Eurokup, Španjolska 1. liga, Italija 1. liga, Turska 1. liga.

Tenis: Masters, Australian Open, Wimbledon, Roland Garros, US Open, ATP series 1.000, ATP series 500, ATP series 250, 10.000 challenger događaja, 5.000 ITF događaja, Davis cup, Fed cup.

Rukomet: Svjetsko i Europsko prvenstvo.

*PR članak