Ne osjeća se krivom: Umirovljenica nazvala hitnu pomoć pa bolničara dirala po preponama

Umirovljenica Christine Roles (68) iz Flixtona u Greater Manchesteru upisana je u registar seksualnih prijestupnika jer je bolničara Hitne pomoći dirala po preponama.

Naime, ona je 24. travnja prošle godine pozvala Hitnu pomoć u stan za beskućnike u kojem je bila smještena. Bolničar ju je pregledavao i pokušao joj izmjeriti krvni tlak, a ona ga je prvo dirala za koljeno.

No, tada je otišla korak dalje i stavila ruku na njegove prepone i upitala ga je “Koliko ti je velik?” Bolničar joj je odgurnuo ruku, a ona je potom pokušala pogladiti njegova prsa, ali nije uspjela. Na kraju mu je rekla da je otpušten i da odj…, ispričao je bolničar koji je želio ostati anoniman na sudu u Manchesteru, piše Metro, prenosi Vecernji,ba.

Ona je pak rekla da se ne osjeća krivom, a sud ju je zbog gubitka pamćenja i problema s alkoholom poslao na vještačenje. Inače, ovo joj nije prvi puta da ima problem s policijom. Već ranije joj je zabranjeno zvati hitnu pomoć, osim u slučaju prave hitne situacije, jer je u alkoholiziranom stanju imala naviku zvati hitnu pomoć.

Činila se “klasičnom” normalnom Christinom kod koje smo bili u više navrata. Nije izgledala opijena do te mjere da nije mogla shvatiti što se događa. Puno puta smo ju zatekli pijanu, mada je svaki put to poricala, ispričao je na sudu bolničar.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.