Naučite upravljati vlastitim emocijama na besplatnoj radionici u Širokom Brijegu

Udruga ”Diva – žena sa stavom” organizira radionicu na temu ”Strategije upravljanja emocijama” koju će voditi psihoterapeutkinja Nermina Vehabović Rudež.

Radionica će se održati u subotu, 20. veljače 2021. godine, u Narodnoj knjižnici u Širokom Brijegu s početkom u 17:00 sati.

Poslije radionice slijedi ugodno druženje uz zakusku, razmjena iskustava i dodjela certifikata za sve sudionike.

Radionica je besplatna, ali zbog epidemiološke situacije broj mjesta je ograničen te se potrebno prijaviti na LINK.

Ova radionica je odlična prilika da se usvoje efikasni načini kontrole vlastitih emocija i razumijevanja osjećaja drugih ljudi. Radionica je namijenjena kako za stručne suradnike, osobe zadužene za upravljanje ljudskim resursima, roditelje, ali i za svakog tko želi poboljšati kvalitetu vlastitog života. Naime, svi žele ostvariti svoje najviše standarde osobnosti – samopouzdanje, dostojanstvo, zadovoljstvo sa sobom ali i postići uspjeh u privatnom i poslovnom životu.

Stoga će se govorit o vrstama emocija, strategijama prepoznavanja i izražavanja emocija te će svaki sudionik imati priliku napraviti osobnu mapu emocija.

O predavačici:

Nermina Vehabović Rudež je magistra psiholoških znanosti. Od 2004. godine je instruktorica Instituta za realitetnu terapiju i teoriju izbora. Radi u Centru za mentalno zdravlje u Visokom, kao psihologinja i psihoterapeutkinja, gdje je stekla veliko iskustvo u radu sa ženama. Autorica je nekoliko knjiga kao što su priručnik za roditelje ”Voljela bih podijeliti s vama” iz 2005. godine i ”Putovanje jednog psihoterapeuta” iz 2019. godine. Od početka pandemije Covid-19 besplatno pruža psihološku pomoć te je njezin doprinos prepoznat tako što je TV Sarajevo proglasila “Herojem pandemije”.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • Tema zanimljiva, jako!
    I bas kad sam si potvrdila da cu ici i prijaviti se, gle, malo cemo ogranicit broj sudionika, pa neka dodju samo kompetentni – strucni suradnici.WTF?! Pa onda organiziraj strucnu radionicu za strucni kadar, ne objavljuj javni oglas i poziv na besplatnu radionicu koja nije za sve.

  • Epidemioloske mjere ha ha…sve radi cafici prodavnice itd kome vise serkite..cut ce vas bili ako ne spomenete mjere ..buahaha

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.