Natjecateljica X Factora se onesvijestila na pozornici

Završena je prva faza X Factora Adria – audicije, a napetost tek slijedi u fazi “Bootcamp”. Novo pravilo najpopularnijeg pjevačkog show-a programa u regiji, koji se emitira u programu RTRS-a nedjeljom od 21.00 sat, pod nazivom “izazov šest stolica”, izazvalo je opću pometnju na snimanju. Suze, premišljanja, teške odluke i gladijatorska borba natjecanja samo su djelić onoga očekuje gledatelje.

Kako saznaje RTRS, Katarina Simić, šarmantna babica iz Mladenovca koja je i na audiciji izazvala veliku pažnju kada se predstavila pjesmom The Weather Girls “It’s Raining Men”, nije mogla izdržati pritisak ove faze natjecanja, pa se onesvijestila na bini. Snimanje je odmah prekinuto, a prvi su u pomoć pritrčali Željko i Tonči.

https://www.youtube.com/watch?v=X-4XJQ12LIM

”Samo smo u jednom trenutku primijetili da Katarini nije dobro, uhvatila se za glavu i ubrzo onesvijestila. Produkcija je odmah reagirala, sve se dogodilo munjevitom brzinom”, kažu natjecatelji. Talentirana djevojka je potom morala da napusti snimanje i premjesti se u studijski apartman, gdje joj je ukazana liječnička pomoć. ”Točno je da mi je pozlilo na snimanju, ali srećom sve je prošlo dobro”, potvrdila je Katarina.

U nedjelju u 21.00 sat na RTRS-u gledat ćete ”Bootcamp” epizodu u kojoj Masimo i Aleksandra odlučuju o sudbini natjecatelja iz svoje kategorije. Da nije lako donijeti odluku o tome koji kandidati ostaju, a sa kim se treba pozdraviti, posvjedočio je i Massimo koji se više puta u tijeku snimanja požalio da se ne osjeća najbolje i da će završiti u bolnici, priopćeno je.

Massimo je dobio grupu sjajnih kandidata, pa nije lako bilo odlučiti kojih šest natjecatelja nastavlja borbu za novu glazbenu zvijezdu regije. Popularni pjevač nikako nije mogao odlučiti tko ostaje, a tko ide kući, pa mu je donošenje odluka prouzrokovalo veliki stres. Aleksandra Kovač je bila veoma emotivna na snimanju ove faze natjecanja.

“Bit će mnogo iznenađenja i uzbuđenja. Vjerujem da će gledatelji sjediti na ivici stolica i gristi nokte”, kaže Aleksandra.

(RTRS)

3 komentara

Komentiraj: