Nasilan pjevač: Aca Lukas pretukao bivšu suprugu Sonju

U Srbiji se u subotu večer dogodila prava drama. Naime, folk pjevač Aleksandar Vuksanović poznatiji kao Aca Lukas (48) je napao svoju bivšu suprugu Sonju.

Policiji ga je prijavila za nasilje i ispričala da ju je udario šakom u glavu. Nakon toga išla je na hitnu pomoć kako bi utvrdili ozbiljnost njezinih ozljeda.

”Lukas je izgubio kontrolu i nasrnuo na Sonju. On ju je toliko udarao da je izgubila svijest. Od siline udaraca pozlilo joj je i završila je u bolnici”, rekao je izvor za Kurir.

Osim toga, izvor je dodao da je Sonja prijavila Acu da joj je upao u kuću, razbijao stvari pa je počeo tući. Nakon što ju je pretukao, navodno je pobjegao na aerodrom.

”Dobila je seriju šamara u predjelu lica. Pokušala je pobjeći no onda je pala i zadobila masnicu na koljenu”, ispričali su u bolnici.

Glazbenik je otputovao u Zürich u kojem će danas nastupiti. Srpskim medijima ispričao je da je samo došao vidjeti svoju kći.

”Trebao sam voditi Viktoriju u Zoološki vrt, ali nisam stigao jer mi je kasnio let. Sonja i ja smo se posvađali”,započeo je svoju priču Lukas.

”Išao sam kuhati kavu, bili smo u stanu. Sonja je uzela šalicu i gađala me. Nakon toga sam je udario u nogu. Znači, ona je mene prvi napala. To je sve, nitko me nije uhitio na aerodromu”, rekao je za Blic.

Osim toga, pronašao je poruku od njezine odvjetnice u kojoj stoji da im je jedino preostalo da ga izazovu kako bi je napao.

Inače, Aca Lukas podnio je zahtjev za razvod braka u lipnju ove godine. Lukas je navodno imao ispade bijesa kada su još bili u braku, prenose 24 sata.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: