Narkoman pokušao policajcu ”tisnuti” u ruku 50 KM

Policijska uprava Zenice podnijet će Županijskom tužiteljstvu Zeničko-dobojske županije prijavu i izvještaj o počinjenom kaznenom djelu i otkrivanju izvršitelja protiv H.V., rođenog 1989. godine, iz Žepča, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo davanje dara i drugih oblika koristi i kazneno djelo posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Policijski tim Uprave policije MUP ZDŽ-a prilikom provođenja pojačanih aktivnosti na kontrolnim punktovima i kontrole putničkog vozila VW Passat, kojim je upravljala Z.M. iz Zenice, pronašla je kod suvozača H.V., iz Žepča, dvije PVC vrećice s određenom tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu.

Tom prilikom osoba H.V. je pokušala policijskom službeniku staviti u ruku novčanicu od 50 KM, kako ne bi poduzeo mjere i radnje iz svoje nadležnosti, nakon čega je uhićen zbog posjedovanja opojne droge i pokušaja podmićivanja službene osobe.

O navedenom je odmah obaviješten dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije, koji je ovlastio policijske službenike za vršenje očevida, kao i poduzimanje drugih mjera i radnji na dokumentiranju izvršenih kaznenih djela.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.