Napravite savršen selfie na plaži

Dolaskom ljeta društvene mreže postanu pravi izvor fotografija s plaže, nauljenih noga, slika koktela, ludih izlazaka, festivala i statusa o putovanju, ljetu, moru i kupanju.

Ako inače s prijateljima djelite doživljaje preko Instagrama, Facebooka ili Twittera, sigurni smo da ćete i ovo ljeto “apdejtati” sve koji vas prate o tome gdje ste i s kim bili, što ste radili i kako ste se zabavili.

Kako piše dailymail, 44,5% ljudi će napraviti selfie na ljetovanju, a među najpopularnijim ljetnim selfijima su parovi koji se ljube (23,6%), potom selfie tokom zalaska sunca (16,4%) i sveprisutne noge kobasice (14,5%).

noge na plazi

Donosimo nekoliko savjeta kako napraviti savršene slike s plaže, te što svakako izbjegavati:

1. Ne uvlačite trbuh.
Vidi se, uvlačenje trbuha se uvijek vidi i onda zapravo izgleda kao da sakrivate jako puno pa čak i ako to nije slučaj. Radije pokušajte stegnuti trbušne mišiće (ako ih imate) i svakako se ispravite.

uvlacenje trbuha

Kako zauzeti savršenu bikini pozu?
Stavite noge jednu ispred druge, blago se zarotirajte, stavite ruku na bok, i najvažnije, nasmiješite se. Pokažite svima kako se dobro zabavljate. Pozadina neka pokaže svu raskoš prirode koaj vas okružuje, a svakako pokušajte izbjeći blijede stražnjice kupača oko vas.

2. Ne radite “duck-face”
Za sve one koji još uvijek misle da je to privlačno, savjetujemo vam da se na odmoru odmorite i od pućenja usnica. Osmijehom pokažite da uživate u praznicima, budite opušteni i vedri.

3. Želite uslikati svoje noge?
Ako biste se htjeli pohvaliti nauljenim, preplanulim “kobasicama”, uhvatite u kadar malo više od samih noga, i udaljite se što je više moguće kako bi vam noge izgledale dulje.

4. Fotografiranje hrane i pića
Budite umjereni sa slikama hrane, ne moraju baš svi znati što ste pojeli za svaki obrok. Uzmite vaše šarene koktele u ruke i pozirajte s njima radije nego da slikate stol pun čaša.

5. Nabacite naočale za cool dojam
Zbog jakog sunca na fotografijama često možete “škiljiti” i tako ostaviti loš dojam. Stavite sunčane naočale i budite cool i opušteni. Osim naravno, ako se slikate u hotelskoj sobi.

naocale, plaza

6. Koristite filtere
Kad ste na moru, bazenu ili u prirodi, u selfijima i na fotografiajma se svakako potrudite pokazati i dio te prirode, a većina aparata i mobitela ima opcije za slikanje različitih ambijenata, pa ih svakako uključite, kako bi izvukli najbolje od vaših fotografija.

I na kraju, nemojte pretjerati. Ne zaboravite se stvarno zabavljati, a ne samo pozirati za fotografije a ostatak puta gunđati, brojati lajkove i čitati komentare.

(www.jabuka.tv)

Klikni OVDJE i posjeti naš LIFE kutak

2 komentara

Komentiraj: