Napravite ovo i bit ćete najbolji ljubavnik

Ako želite uživati u doista dobrom seksu i pokazati se u najboljem svjetlu, za akciju u spavaćoj sobi treba se i valjano pripremiti. To znači da određenu hranu i namirnice treba izbjegavati, a kako biste bili doista savršen ljubavnik, tu su i namirnice koje poboljšavaju izvedbu u seksu. 

Evo popisa namirnica koje valja izbjegavati jer povećavaju razinu šećera u krvi što pak dovodi do umora i manje seksualne želje.

Hrenovke

Ovo nikako ne biste smjeli odabrati za večeru ako se nadate akciji u spavaćoj sobi. Visoko zasićene masti koje hrenovke sadrže doslovce začepe arterije u penisu i vagini, a ako namjeravate uživati u seksu, ne želite da vam se to dogodi. Osim toga, hrenovke su obično napravljene od mesa lošije kvalitete, što može dovesti do većeg stupnja upale što će pak narušiti ravnotežu hormona, piše Elite Daily.

Ljuti čips

Pitate se zašto je nešto tako dobrog okusa zapravo loš odabir? Ako planirate vruću noć s partnerom, najbolje je da ovu poslastici preskočite. Naime, baš kao i kod hrenovki, transmasti djeluje nepovoljno na cirkulaciju i razinu testosterona. Osim toga, veliki udio soli može imati prilično negativan utjecaj na muškarce s visokim krvnim tlakom koji će se suočiti s posljedicom problema održavanja erekcije. I valja napomenuti, visok udio soli će vas napuhnuti i uzrokovati vjetrove.

Menta

Naravno, svjež je dah obavezan ako se spremate na seks, no ako posegnete za metvicom, to moglo prilično nepovoljno utjecati na vašu izvedbu u krevetu. Mentol u pepermintu smanjuje razine testosterona te smanjuje razinu uzbuđenosti. Ni žvakaće gume nisu dobar izbor. Naime, to silno žvakanje u organizam unosi povećanu dozu zraka pa će to rezultirati podrigivanjem.

Razne grickalice i slatkiši

Ako osjećate glad te pomislite kako je najbolje u sebe utrpati kakvu čokoladicu, učinit ćete kobnu pogrešku. Čokoladica će u trenutku znatno povećati dozu šećera u krvi, no ta razina će u vrlo kratkom roku snažno pasti i nakon toga ćete biti gladniji no ikada. Stoga se radije zadovoljite orašastim plodovima ili sirovim povrćem. (Tportal.hr)

(www.jabuka.tv)

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.