Napravi (krem) juhu i stvori osjećaj

Privlači te odlazak u berbu gljiva, ali nikada nije bilo prilike za to? Želiš uživati u jesenskim plodovima cijelu godinu? Pitaš se ima li kopriva svoju nježniju stranu? Odgovori se skrivaju u vrećicama Podravka krem juha.

Krem juha od gljiva izaziva ljubav

U tihi lov, što je službeni naziv za sakupljanje gljiva, odvest će te Krem juha od gljiva s maslinovim uljem, a ako je još vruću serviraš voljenoj osobi, zagarantirano je da se nikada neće ohladiti od tebe. U impresioniranju nekoga do koga ti je stalo, može ti pomoći i Krem juha od zelenih i bijelih šparoga. Šparoga, ta creme de lacreme biljaka koja (ako ne znaš) potječe iz porodice ljiljana, u ovoj jušnoj kombinaciji zasigurno će izazvati divljenje i nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Dobar prvi dojam je zagarantiran!

Pogledajte ponudu finih Podravkinih krem juha

Užitak u vrećici Krem juhe od bundeve

Otkad se pojavila Krem juha od bundeve, više nije samo jesen rezervirana za uživanje u njenim najfinijim plodovima. U Krem juhi od bundeve, uz dodatak sjemenki suncokreta, i u njenom posebno bogatom i kremastom okusom sada možeš uživati cijelu godinu. Uhvati trenutak za sebe i prepusti se užitku.

Ponudu finih Podravkinih krem juha potraži na web stranici i otkrij kako nekoliko žlica juhe može stvoriti nezaboravne osjećaje.

Napravi juhu. Stvori osjećaj.