Napeto u Čapljini: Vijećnik blokirao rad GV

Sedma sjednica Gradskog vijeća Grada Čapljine počela je u srijedu u 10 sati.

Vijećnik Sandro Jurković se javio za riječ i izrazio nezadovoljstvo jer ne dobiva odgovore na vijećnička pitanja te najavio da blokira rad GV.

S obzirom na to da mi se od dana preuzimanja dužnosti gradskog vijećnika, od strane gradonačelnika konstantno uskraćuju moja prava te me isti time ponižava, ograničava i sprječava u uspješnom radu i koji s istim ophođenjem nastavlja nakon mojih brojnih ukazivanja, molbi i prigovora, ja nemam drugog načina nego se za svoja prava izboriti blokiranjem rada ove vijećnice na način da se neću maknuti s ove govornice dok ne dobijem prava koja zaslužujem.

Ovim putem pozivam i ostale kolege vijećnike koje se ponižava na isti način da mi se pridruže u ovom bojkotu i da se skupa izborimo za prava koja nam po zakonu pripadaju, kazao je Jurković, a bojkot su podržali i Matej Vukančić, Pero Čepo, Pero Previšić, Mirko Vasilj, Mario Šimović.

Gradonačelnik Smiljan Vidić mu je nakon toga rekao da će odgovarati opširnije na vijećnička pitanja, a sjednica je nastavljena nakon pauze.

(www.jabuka.tv)

13 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.