Nakon više od 28 godina promjena na Mokrom Docu

Nakon više od 28godina došlo je vrijeme na promjenu travnjaka na Gradskom Stadionu Mokri Dolac.

Mnoge uspomene čuvat će travnjak “zelenog dragulja”. Na njemu su se slavile titule, proslavljali veličanstveni golovi u plavo-bijelom dresu, tekle rijeke suza nakon ispadanja, slavio se povratak u najviši rang, pisala povijest posuškog i BiH sportaobjavio je u utorak HŠK Posušje.

Posušani će zadnju utakmicu na starom travnjaku zaigrati u nedjelju, 12. svibnja, a za vrijeme rekonstrukcije Mokrog Doca i postavljanja novog, modernog hibrid-travnjaka njihov dom će biti Gradski Stadion Tomislavgrad.

Svoj travnjak darovat će NK Vir iz Posušja, članu MŽNL ŽZH-ŽHB.

Veličanstvenu sezonu želimo zatvoriti uz vaš huk i vas, jer sljedeća tri mjeseca napuštamo naš grad i naš dom. Vidimo se u nedjelju od 19:30 sati i zajedno pozdravimo dečke koji su odigrali najuspješniju sezonu u najvišem rangu BiH nogometa!, poručili su iz kluba s Mokrog Doca.

(www.jabuka.tv | Foto: HŠK Posušje)

5 komentara

  • Prije će Mokri dolac biti gotov nego Pecara 😀 koji su to mazluni. Opet dajte PROMARKU da radi po Širokom.
    Ni ovo što su dosad napravili na Pecari nije u skladu sa projektom. Uštede na šljunku, uštede na granulaciji, valjkom zgnječili drenažu koju su postavili. Ako se ikad i završi, neće potrajat dugo.

  • Steta.Svi klubovi rade stadione.Nije vise kao prije 20 god.Sada siroki ne moze u europu a prije je bila osigurana europa i prije pocetka prvenstva.Nisu trebalu ni igrat prvenstvo. Bas sy neki ovi klubovi.Sta ce sad siroki kad drugi imaju licencu.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.