Nakon novog incidenta budućnost Brozovića je vrlo upitna: Osramotio je Inter – Jabuka.tv

Nakon novog incidenta budućnost Brozovića je vrlo upitna: Osramotio je Inter

Nakon što je ostao bez vozačke zbog voženje u alkoholiziranom stanju hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović našao se u novim problemima sa zakonom.

Kako su prenijeli talijanski mediji, on je divljao po bolnici nakon što osoblje San Carlo bolnice nije htjelo preko reda primiti njegovog lakše ozlijeđenog prijatelja.

Brozović se nije odmah primirio ni nakon dolaska policije, već tek nakon što mu je ista zaprijetila ozbiljnijim posljedicama zbog njegovog ponašanja. Osim što je uznemiravao doktore i druge pacijente, ustavnovljeno je da je hrvatski veznjak i bazdio na alkohol. U konačnici se ipak svima ispričao, no čini se da to nije mnogo značilo vrhušci kluba.

Inter je izbjegao komentirati ovaj incident, no jasno je da je Brozović osramotio klub i da će njegovo ponašanje imati posljedice, pogotovo sada kada bi svima fokus trebao biti na završnici sezone koja će uvelike odrediti budućnost kluba. Osvajanje drugog mjesta i eventualno osvajanje Europske lige bila bi boca kisika za klub. Zbog svog ponašanja Brozović je završio na listi igrača koji su na raspolaganju za prodaju i zbog čega Inter ozbiljno razmatra što se nudi na tržištu, piše ugledna Gazzetta dello Sport, prenosi Gol.hr.

Ovo je bila pozitivna sezona za Inter i Brozovića, ali kod njega još uvijek nešto nedostaje da bi klub mogao graditi na njemu budućnost i na kojeg bi se moglo računati da će donijeti titule u klupske vitrine. Inter se nakon ove sezone nalazi na raskrižju, a same izvedbe Brozovića na travnjaku možda neće biti dovoljne da ostane u klubu, zaključuje Gazzetta.

Talijani pišu: Pijani Brozović pravio scene u bolnici

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Odakle je prenesen ovaj tekst? Tko ga je pisao? S kojim ciljem? Da nije onaj Aca Stanković, Dražen komunjara Lalić, Ivo Josipović, Rada Borić, ili članovi antihtrvatske udruge Naš Hajduk? Možda jugovićko smeće Index, s ciljem da popljuje Vatrenog Brozovića? Nije on cvijeće, ali nije ni bitanga kakvim ga se prikazuje. PS: Pročitajte objektivni opis događaja u današnjim Sportskim novostima. A Stanoviću, Laliću, orjunašima i sličnim magarcima govno koliki je drug Tito.

  • Nego staje on,klosar koji je na ime imena Hrvatska uzeo novac,ili od klubova gdje je igrao,trebaga sad kaznit da mora posudjivat..treba da bude ponos a ne da glumi barabu.,barabe se rađaju moj brozovici i barabe su bez novaca i sa novcima..

  • Naš krkanluk!!!!! Ako je istina onda je to daleko od sportaša i čovjeka. Vrhunski nogometaš treba biti prvo čovjek i primjer drugima..Novinari ako lažu onda se trebaju sudski goniti………

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.