Nakon nogostupa, Mostar dobija i dva nova kružna toka

Radovi na postavljanju novog nogostupa u Ulici kralja Tvrtka u Mostaru bit će dovršeni kroz 20-ak dana.

Novi nogostup prostirat će se od kružnog toka na Rondou pa do zgrade ravnateljstva SKB Mostar (nekadašnja kirurgija). Uz nogostup će se urediti i staza za bicikliste.

Nakon završetka postavljanja nogostupa, pristupit će se izgradnji dva kružna toka.

Jedan će biti na raskrižju kod zgrade Vlade Hercegovačko-neretvanske županije gdje već postoji improvizirani kružni tok, a drugi će se raditi na raskrižju ulica kralja Tvrtka i kralja Zvonimira.

Točan početak tih radova još uvijek se ne zna.

(VL)

3 komentara

    • radi rekli neki uceni ali priglupi ljudi sto se ne uvedu kruzni tokovi po cijelome mostaru, i sto se napokon ne spoji sutinska velebna mostina sa zalikom, sto se napokon ne zapocne i zavrsi put polog miljkovici varda barem ta dionica i onda bi rasterecena bilo vece barem radi dijela kamiona sto idu na carinu i koji idu do bisca…itd ajde malo mozgajte i radite, i sto nema kruznoga toka recimo knespolje uzarici; na brijegu kod akademiji u privalju prema grudama kocerinu posusju te radite malo i na koriste skolske djece na pecari…kruzni tok plus nadzor plus skolske patrole po uzoru na banja luku i hratske gradove gradice i opcine….cita li zapravo ove komentare itko od gradskih otaca…….a??????

Komentiraj: