Nakon gotovo 30 godina Livno dobiva taksi službu

U sklopu već prepoznatljivog Livno Busa, a nakon gotovo 30 godina, Grad Livno ponovno dobiva profesionalnu taksi službu.

Kako je za Fenu kazao vlasnik livanjske tvrtke Livno Bus i osnivač taksi službe Mario Pavlinović, nakon 30 godina Livno ponovno dobiva profesionalnu taksi službu koja ujedno znači i otvaranje desetak novih radnih mjesta.

Kroz sam projekt “Li Taxy” uvodimo i neke novine, od samih auta koja će biti premium klasa i netipična auta za taxi do informatičkih rješenja i svega ostaloga. Cilj je omogućiti povoljan, efikasan način prijevoza i dati dodatnu vrijednost gradu te novu mogućnost našim ljudima, pogotovo u selima gdje je prijevoz do grada postao jako zahtjevan, a u nekim situacijama i nemoguća misija, istakao je Pavlinović.

Trenutno su u fazi obuke djelatnika, kao i obilježavanja pozicija gdje će ih korisnici moći pronaći.

Za početak Livnjacima će na raspolaganju biti četiri vozila.

Također, bit će omogućena online rezervacija vozila putem mobilne aplikacije, a ovisno od interesa, naš je cilj širenje mreže “Li Taxy” u budućnosti i na Tomislavgrad te Kupres, zaključio je Pavlinović.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

  • Kod nas gdje su taxi stajališta ispod robne nikad ni jedan taxi tu nije. svi se parkiraju ispred apoteke i prave gužvu u gradu. 4-5 ih parkirano na cesti i nitko ništa.

  • Gdje to kod nas? I kome to smeta par vozila! Inače taxi je u službi narodu i mladima i starima, bolesnima i nemoćni ma, a kome vi služite osim što pišete gluposti..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.