Nakon dva koncerta rasprodana u rekordnom roku, najavljen i treći koncert Petra Graše!

Proteklih dana se mnogo pričalo o, ne jednom, nego dva koncerta Petra Graše u Mostaru, koji su rasprodani u rekordnom roku od samo par sati.

Naime, za koncerte koji su zakazani za 23.3. i 24.3.2017., tražila se ulaznica više, a društvene mreže su preplavljene fotografijama nezapamćenih redova ispred blagajne Hrvatskog kulturnog doma Herceg Stjepan Kosača gdje će se koncerti održati, prenosi Bljesak.info.

„Očekivali smo veliki interes za koncert Petra Graše, jer znamo da je on miljenik publike koji dugo nije nastupao u blizini Mostara, no činjenica da smo sve ulaznice za oba koncerta rasprodali za samo par sati nas je pozitivno iznenadila i ovim putem se želimo zahvaliti svima koji su strpljivo u redu čekali za svoju ulaznicu. Sigurni smo da će se to itekako isplatiti jer Grašo obećava odličan nastup i sjajnu atmosferu u Mostaru!“, prokomentirali su organizatori potražnju za ulaznicama, dodavši: „Nakon što smo rasprodali sve ulaznice dobili smo još mnogo upita za novim ulaznicama, a fanovi su kontaktirali i samog Petra Grašu, tražeći još jedan nastup, što nas je motiviralo da se upustimo u organizaciju još jednog njegovog koncerta.“

Obzirom na slobodne termine u Kosači, novi koncert Petra Graše pod generalnim pokroviteljstvom HT Eroneta je zakazan za srijedu 22.3.2017., a prodaja ulaznica počinje u ponedjeljak 27.2.2017. u 13:00h na blagajni HKD Herceg Stjepan Kosača.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.