Nakon 19 godina otkrila grešku u Prijateljima: “Tko je taj tip u sceni?” – Jabuka.tv

Nakon 19 godina otkrila grešku u Prijateljima: “Tko je taj tip u sceni?”

Obožavateljica humoristične serije Prijatelji nakon 19 godina otkrila je grešku koja se potkrala pri snimanju.

Riječ je o 18. epizodi 8. sezone, naziva The One in Massapequa, koja se emitirala 2002. godine te u kojoj roditelji Rossa i Monice priređuju proslavu svoje 35. godišnjice braka. Na zabavi su prisutni svi, čak i trudna Rachel.

U spornoj sceni Jack Geller, otac Rossa i Monice, u jednom je trenutku u kadru, a u idućem na njegovom je mjestu nepoznati muškarac. “Tko je taj tip?” zapitala se @bronniiieee na TikToku.

@bronniiieeeWho is THAT? ##friendstok ##tvbloopers ##tvblooperfound ##whoknew ##trending ##viral ##fyp ##foryou ##xyzcba♬ There goes the crackhead – Matthew Daniel Gordon

Postoji logično objašnjenje za ovaj propust, piše Digital Spy, i ima veze s načinom na koji je serija snimana.

Sporna je scena iz HD obrađene verzije epizode koja ima format slike 16:9 umjesto prethodne verzije koja je originalno snimana u formatu 4:3, što znači da je slika sad šira i pokazat će više no što je prvotno planirano, naprimjer statiste koji se nisu trebali naći u kadru.

To nije prvi put da su fanovi primijetili takve greške u omiljenoj seriji. Primjećivali su već statiste umjesto poznatih glumaca pa je tako nepoznata žena u jednoj sceni zamijenila Rachel koju inače glumi Jennifer Aniston.

Također, u epizodi The One in Massapequa Jack i Judy Geller na svojoj su proslavi odjeveni u istu odjeću kao i na fotografiji sebe koja visi na zidu, što isto nikako nije moglo proći neopaženo budnim očima internetskih pravednika.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.