Najveći rival se naklonio Stipi: Borbe su nebitne, on sad spašava živote

Stipe Miočić u jeku pandemije koronavirusa radi kao medicinski tehničar, a UFC-ovom prvaku zbog toga naklonio se njegov najveći rival Daniel Cormier.

Miočić je posljednju borbu odradio prošlog ljeta protiv Cormiera, a od tada se nije borio zbog ozljede oka. Sada ne razmišlja o povratku borbama, već kako da što više pomogne zajednici u Clevelandu.

Fokusiran sam samo na svoj posao, želim pomoći svima kojima je hitna pomoć potrebna. Dok se situacija ne normalizira, sve što možemo učiniti je pomoći zajednici.

Zaštićeni smo na poslu, imamo naočale, maske, rukavice svakako uvijek nosimo. U našoj saveznoj državi je nešto bolje stanje sa zaraženima nego u drugim državama, rekao je američko-hrvatski borac, prenosi Index.

Vidio sam da je Stipe rekao kako trenutno ne razmišlja o borbama. On je jedan od onih koji pokušavaju spašavati živote i njegova odgovornost trenutno nisam ja, ali nije ni UFC. Njegova odgovornost sad su svi oni ljudi s područja Clevelanda kojima je potrebna pomoć Stipe vatrogasca, a ne Stipe teškaškog prvaka svijeta.

Vjerujem da je on sada fokusiran na prave stvari, rekao je Cormier i dodao kako se nada da će se uskoro naći s Miočićem u oktogonu u njihovoj trećoj borbi.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.