Najpoznatiji hrvatski matematičar posjetio mostarsku Gimnaziju

Poznati profesor matematike i fizike Toni Milun posjetio je Gimnaziju Mostar.

Milun je diplomirao na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu 1999. godine u Zagrebu, a danas je uspješan predavač matematike i statistike na Visokom učilištu Algebra.

Milun u svojim online lekcijama na jednostavan način pojašnjava i olakšava matematičke probleme školarcima i studentima.

Profesor Milun kazao je i dokazao kako je matematika budućnost. Prezentacijom Izazov ili prilika prof. Milun se obratio nazočnim učenicima trećih i četvrtih razreda.

U ovom iznimno stresnom razdoblju pred upis na željeni fakultet, našim je maturantima ovo predavanje bilo iznimno korisno. Profesor Milun nam je pojasnio da je svaki izazov i prilika za naučiti i postići nešto novo.

Njegovom smo životnom pričom dobili mnoštvo korisnih savjeta, ne samo o budućem školovanju, nego općenito o tome kako postupiti kada se suočimo s problemima u životu, jer svaki novi izazov otvara novu priliku.

Profesor nije zaboravio dio predavanja posvetiti važnosti matematike u svakodnevnom životu i to kroz životne primjere, priopćili su iz škole.

Novinarska sekcija Gimnazije Mostar organizirala je snimanje podcasta s profesorom Milunom, koji će uskoro biti online.

(www.jabuka.tv | Foto: Gimnazija Mostar)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.