Najefektivnija regionalna edukacija za web i marketing agencije ponovno u Banjoj Luci

Četvrto izdanje jedne od najznačajnijih konferencija za digitalni marketing u regiji, Konverzija, održat će se 2. i 3. travnja u Banjoj Luci i ponovno okupiti relevantne stručnjake domaće marketing scene.

Osim većeg broja predavača i sudionika, neki od noviteta su Live Stream događaja, dodatna virtualna dvorana za predavanja i humanitarni karakter konferencije.

Nakon dvogodišnje stanke prouzrokovane COVID pandemijom i otežanom epidemiološkom situacijom u regiji i svijetu, Konverzija se vraća u Banju Luku 2. i 3. travnja 2022. godine.

U fantastičnom ambijentu Kulturnog centra Banski dvor, na dva dana će se okupiti oko 500 sudionika i čak 28 predavača, profesionalaca i eksperata u području digitalnog marketinga, ali ovog puta uz nekoliko noviteta i poboljšanja.

Jedan od njih je humanitarni karakter konferencije, pa će tako od svake kupljene ulaznice 7 eura biti donirano nekoj od najranjivijih kategorija u društvu, a ova praksa bit će nastavljena i sljedećih godina.

Osim toga, organizatori događaja unaprijedili su i sam sadržaj konferencije kako bi nastavili postojeću tradiciju i opravdali rejting. Ovo je prije svega koristan događaj koji donosi važne i napredne lekcije sudionicima, koji su mahom marketing stručnjaci, marketing menadžeri u regionalnim kompanijama, freelanceri, pa čak i studenti koji žele započeti svoju karijeru u ovoj industriji.

Što dobivate posjetom Konverzije #4?

Program Konverzije će biti zanimljiv i sveobuhvatan, s naglaskom na aktualne trendove i trenutno stanje u sferama oglašavanja, kreiranje sadržaja i osmišljavanja online biznis strategija. Sva predavanja su napredne razine i imat će integrirane konkretne primjere i savjete od relevantnih stručnjaka.

Osim klasičnih oblika predavanja, ove godine je uveden i novi format učenja koji se zove Klinika, a u okviru kojeg će četiri predavača u stvarnom vremenu optimizirati i analizirati konkretnu kampanju ili website nekog od sudionika. Ovo može biti i neka vaša kampanja ili website, ukoliko se prijavite.

Kompletan program i opise predavanja možete pronaći na www.konverzija.org, a svoje sudjelovanje možete osigurati kupovinom jedne od dva tipa ulaznica: Live Stream ili Standard.

Razlika je u tome što s Live Stream ulaznicom pratite događaj online i dobivate dodatni pristup trećoj, virtualnoj dvorani, dok sa Standard ulaznicom nazočite predavanjima na licu mjesta u Banskom dvoru.

Požurite i osigurajte svoje mjesto jer je 70 % kapaciteta već popunjeno, a uz naš jedinstveni kod JABUKA15 ostvarujete popust od 15 %. Poručite svoju ulaznicu OVDJE.

Za više informacija o događaju možete pratiti Konverzija Facebook stranicu.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.