Najčešće laži žena i muškaraca kada je riječ o seksu

Iako se gotovo sve žene i svi muškarci pretvaraju da su potpuno iskreni kada je riječ o seksu, to je najčešće daleko od istine.

U nastavku se nalazi nekoliko najčešćih ženskih i muških laži koje su izravno vezane za intimni život partnera.

U tijeku najnovijeg istraživanja ispitano je 2.000 žena i muškaraca kako bi se došlo do saznanja o njihovim najčešćim lažima vezanim za seks. Kao što ste možda i očekivali, postoje razlike između spolova.

Naime, prema rezultatima zanimljive ankete najpopularnija laž među ženama vezana je za broj partnera s kojima su spavale, dok muškarci najčešće lažu da ne varaju svoje partnerice, prenosi Metro.

Isto tako, žene vrlo često lažu da su doživjele orgazam, često slažu kada svom partneru kažu da ga vole, ne govore istinu kada kažu da ne maštaju o seksu s drugim muškarcima i lažu kada svom partneru kažu da ih boli glava prije seksa. Također, žene ne govore istinu kada kažu da ne masturbiraju i da ne gledaju porno filmove.

S druge strane, muškarci znaju vrlo često slagati kada kažu partnerici da izgleda fantastično i da mu se sviđa njezin fizički izgled, a baš kao i žene ne govore istinu kada kažu kako se ne samozadovoljavaju i kako ne gledaju porniće. Među čestim lažima muškaraca se nalazi i ona da su izdržljivi u krevetu i da zapravo ne znaju što im se dogodilo prošlu noć.

(www.jabuka.tv)1 komentar

  • HENK VAS SEKS VISE! STA STE SE VI SA PORTALA ZA TO SPECIJALIZIRAlLI???SVAKO MALO: DE ME VAKO DE ME NAKO!! JESTE DOBRO?? P. S. :: de nemojte objavit!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.